PUPOVAC BI KVOTE DA POKRIJU NJEGOV KRIMINAL, U VRGINMOSTU SDSS PROGONI SRBE KOJI SU ZA SUŽIVOT

0
2118

Mi, dakle, ne sjedimo s HDZ-om s raširenim plahtama kućica koje se popunjavaju. Mi to ne radimo i nećemo raditi. Ni po nacionalnom niti po stranačkom ključu – objasnio je Pupovac i dodao da SDSS s partnerima želi razgovarati o „stvarnim i značajnim problemima Srba u Hrvatskoj i sredina u kojima oni žive“.- kaže M. Pupovac za militantno i pročetničko glasilo Srba Banija RS.

U nastavku razgovora naglasio je da su posebno Srbi zakinuti u zapošljavanju općine Gvozd. Naš izvor smatra da je to igra Žikinog kola kako bi se napravila ravnoteža oko slučaja Busić, pročetnički nastrojenog neradnika i nasilnika, a koji je htio i Srbe u Srbiji nasamariti svojom ugroženošću, ona se samo pokazala velikom prijevarom. Isto tako je i Pupovčeva priča za uspavljivanje malih velikosrba. U Gvozdu na svim mjestima su raspoređeni članovi SDSS u maniri prave kumrovečke škole, čiji je predavač bio i Pupovac. Postavi svoje vjerne “drugove”, makar bili baš za ništa, a sposobne odbacite. O njima smo pisali, kako sinovi terorista su čak dobivali i državne stanove iako su imali svoje kuće, dok su braniteljske obitelji ostajale na cesti. Lokalni SDSS je izbacio i branitelje iz prostorija općine. Na taj se način stvara mržnja i razdor između dva naroda, koju je još 2010. godine pokušao primiriti hadezeov čelnik Ivić, ali nije uspio.

– Neki su mediji, u skladu s desničarskim i nacionalističkim stereotipima, poseban naglasak stavili na Hrvatske šume, suprotno činjenicama počeli podgrijavati antimanjinsku atmosferu, a neki su priču stavili u kontekst toga da „Srbi žele fotelje“. -kaže Pupovac u nastavku bajke o dobrom Pupovcu, koji je čak postao borac za nejednakosti u državi.

U klasičnom maniru komunističkog aparatčika iz kumrovečke škole, istinite navode o njemu stigmatizira imenima desničarski, nacionalistički, baš kao dobar drug i komunist. Ipak zaboravlja da je prozvan od čelnih ljudi srpske zajednice, Istre, Primorja, Karlovca i Požege za autokratsko vladanje, smjenjivanje svakog tko misli svojom glavom, a primjećuje da nikada Srba nije bilo manje, jedino što Srbi od njega dobivaju je kontinuirana mržnja prema Hrvatima. I to se provodi u djelo. U mjestima gdje su Srbi većina, tamo za Hrvate mjesta nema, posla nema. A Srbi koji to ne prihvaćaju bivaju pretučeni, do situacije da pročetničaka elita zadojena mržnjom skuplja peticije da se Srbin izbaci iz mjesta.

O kvotama za poslove u ministarstvima isto postoji priča. Itekako mu je bitna kvota u ministarstvu uprave i pravosuđa. Zašto? Vrlo konkretni dokumenti i kaznene prijave za nenamjesko trošenje sredstava i lopovluk terete baš Milorada Pupovca. U ministarstvu uprave nekada uz Bauka je sjedio njegov poslušnik i rođak B. Milošević,čak 8 godina je na toj poziciji ( sad je ušao uz njega u Sabor), danas mu on treba na toj poziciji ili neki drugi poslušnik da bi ovladao u potpunosti Srpskim narodnim vijećem, koje je koka nesilica kuna… Ionako je na državnoj razini Pupovac glavni predstavnik Srba a zamjenik je Milošević, dok u vijeću grada Zagreba glavni je Milošević, a njegov zamjenik je Pupovac! Na taj način je Pupovac “otvoren za dijalog” i nepravde u društvu. O činjenici potrošnje oko 2 milijuna kuna državnog novca i donacija, nenamjenski, u ovom glasilu niti slova, baš u pravoj kumrovečkoj maniri.

Nije samo jasno koliko će dugo srpska država podržavati ovaj sofisticirani lopovluk njenog proračuna bez kazni za odgovorne, te koliko će vremena proći dok hrvatska država ne pokrene svoje kaznene prijave protiv Pupovca.

Srbi povratnici su zaključili da od Pupovca nema koristi, neki su umrli u svinjcu, čekajući obnovu kuće, dok Srbi ostali su dobili dnevne doze mržnje prema Hrvatima i prate Pupovčevo bogaćanje, dok se oni sa susjedima svađaju, glođu, žive u neimaštini i gledaju klaune poput Busića koji im mogu ponuditi šubaru i ništa više…pa ko voli nek izvoli..

Kvote koje traži Pupovac za Srbe provode i vodeće stranke države za svoj kadar, sve u skladu sa komunističko-lopovskim mjerilima razvoja. Razvija se korupcija, a ne država. Ne biraju se sposobni, već osobe po nacionalnom ili stranačkom ključu. Ako pogledamo preko plota, taj lopovski način postoji u svim zemljama ex Jugoslavije. Neradnici, lopovi, prevaranti i poslušnici su najbolji izbor. I zato je na ex terenu što južnije, to tužnije.

Narod gladuje, komunisti glume četnike i ustaše, dok u pozadini narod i umire,  komunističke elite pune džepove. Jedan od njih je i Pupovac. On nije osoba za zaštitu Srba, on je samo klaun koji potpiruje vatru mržnje između dva naroda, uvijek u trenutku kada se otvori neka velika afera povezanih elita dviju zemalja.

Mislite da bi  Hrvatska izdajnička vlast trpila njegove ucjene, lopovluk, pokraden novac da nema od njega koristi? Ne bi. Mislite da bi mu Srbija oprostila što je stao uz Hrvatsku kada je priznato Kosovo?  Uništenje jedine srpske banke, Tesla banke ? Ne bi. I zato je jedini logičan odgovor , Pupovac odrađuje posao za elite koje su uništile regiju, poubijale stvarne elite, a narodu prodale priču o oslobođenju. 1945. godine pa nadalje, Hrvatska je pokradena do temelja, divljački su poubijana djeca. žene, civili, oteti stanovi, banke, tvornice, gdje su uz Hrvate stradali i Židovi, a  njih su nadomjestili tzv. partizanskim židovima van zemlje. U njihovim stanovima i danas žive, sinagogu nisu bili u stanju izgradi 70 godina… čak su dvije važne, onu u Karlovcu i Rijeci srušili, od silne brige za židovski narod. I time su pokazali da je komunizam najveće zlo ratovanja.

Nisu bez veze na početku rata sami Srbi Šešelja zvali crveni vojvoda, Arkan je nekada bio ubojica SDB-a, Legija isto tako, Vasilije Vidović tjelohranitelj Šešelja i koljač koji je ubijao u Škabrnji, Sarajevu i Stupnom dolu niški  je specijalac…crveni su dobro prodali ekstremizam, da bi u miru pokrali regiju. Barešića, Paradžika ubila je pak hrvatska UDBA. Pupovac je proizvod kumrovečke škole. Pogledajte sve pozicije u diplomaciji, medijima, privredi, politici obje zemlje… prevladavaju li četnici i ustaše ili komunisti i partizanija…

I uvijek ista titova priča, unutarnji i vanjski neprijatelj…čovjeka za kojeg se ne zna ni tko je niti što…milijun verzija…sve laž do laži, zbog jedinog razloga, bogaćenja.

HOP