KLEMMOV ZADATAK: RUSIJA ŽELI IMATI UJEDINJENU VOJSKU SRBA I HRVATA NA SVOJOJ STRANI U NADOLAZEĆEM RATU

0
11036

Teren bivše Jugoslavije izuzetno je bitan za raspored snaga Rusije i Amerike. Dvije vodeće politike svjetske stabilnosti i nestabilnosti svim sredstvima se bore zauzeti vodeću poziciju na tzv. Balkanu i u srednjoj Europi. Sjetimo se vojnog analitičara i geostratega Domazeta Loše koji već dugo u proruskom portalu Dnevno hvali Ruse i Putina, naziva ih spasiocima kršćanske Europe i na taj način manipulira javnošću. Admiral Domazet se preko Dnevnog nametnuo kao vodeći strateg regije, iako se radi samo o prozirnoj ruskoj propagandi. Puno niža razina ruske propagande dolazi od dežurne vračare Dnevno.hr Zrinke Kasapić, zaluđene Emilom Čićem i Dejanom Lučićem, dvojicom ruskih propagandista i samozvanih istražitelja masonerije. I dok oni svi zajedno zaluđuju narod Rusijom i njezinim kršćanstvom, ruski pobunjenici koriste potpuno isti model u Ukrajini kao i Milošević u SAO Krajini.

Ruske postrojbe su kraj Luhanska napravile iz Ukrajinaca roblje koje za njih radi besplatno, koje se izgladnjuje i ubija kao na Manjači. Manje je poznata situacija u Hrvatskoj da su Hrvati iz Vukovara odvažani u Republiku srpsku kako bi tamo bili roblje na imanjima Srba. Danas vlada ista takva situacija u Ukrajini. Rusi u Siriji ruše bolnice, u zrakoplovnim napadima poubijali su oko 3.800 civila, žena i djece, istjerali iz zemlje ogroman broj Sirijaca koji se ne slaže s Asadovim političkim smjerom, zakrčili EU masama izbjeglica i za sve to okrivili SAD. Znatno je veća odgovornost SAD-a u Iraku nego na sirijskom tlu, ali ruska propaganda nakon vlastite genocidne politike u Siriji, optužuje upravo Ameriku. Usporedimo li to s Hrvatskom, situacija je potpuno ista jer su Srbi svoja zvjerstva u Hrvatskoj opravdavali Pavelićevom NDH. Takav obrazac ponašanja je vrlo opasna politika koja neminovno dovodi do velikih sukoba. Rusiji se žuri što prije ovladati Europskom unijom jer sankcije i ratovi koštaju, što najbolje vidi današnja Srbija u kojoj plaća radnika dva do tri puta manje vrijedi nego u Hrvatskoj. I zato je Rusija otvorila više diplomatskih frontova, a jedan od najvažnijih se nalazi upravo u području naše regije.

Pobuna protiv Unije krenula je baš preko Mađarske koja više ne želi primati izbjeglice, a u tajnosti je zapravo ruski vazal. Orban jako dobro zna tko je krivac izbjegličke krize, ali svojim destruktivnim djelovanjem u EU stvara protuameričko mišljenje. Putin je nakon nezapamćenog genocida u Siriji zaprijetio Amerikancima nuklearnim ratom ukoliko se odluče na intervenciju u Siriji. Putinove “kršćanske” metode vode nas do nuklearnog rata.

U našem susjedstvu, Putin je uspio ugurati svoje specijalne snage u Republiku Srpsku, a vojnu strategiju u okolicu Niša te zajedničkom kontrolom pokradenog novca iz Hrvatske ubaciti ogroman ruski kapital u hrvatski bankarski sustav. Preko srpske diplomacije ruska čizma je ušla u same temelje Domovinskog rata i zajedno sa srpskom diplomacijom stvorila sud za progon hrvatskih branitelja. Tom pravosudnom igrom, Rusija zapravo zatvara krvotok najopasnijeg protivnika rusko-srpskoj politici – a to je braniteljska populacija. Svjesna da su branitelji jedini svjedoci američke pomoći našim jedinicama, Rusija je našla savršen način progona hrvatskih branitelja.

Ruski utjecaj u Hrvatskoj je počeo 2000. godine, nakon smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, kada su Ivica Račan i Stipe Mesić iz policije istjerali 2000 hrvatskih branitelja, maknuli sve generale i ratne zapovjednike, a u policiju ubacili bivše srpske teroriste pomoću takozvanih kvota i oprosta. Tadašnji ministar obrane Jozo Radoš iznio je u javnost podatke o zajedničkom američkom i hrvatskom prisluškivanju Miloševića. Slijedeća ministrica obrane Željka Antunović prvi put je smijenila Dragana Lozančića s njegove pozicije kako bi poništila američki utjecaj u Hrvatskoj. Prošle godine se to dogodilo po drugi puta istoj osobi, s istim razlogom. Zato je i najuspješniji u ekonomskom vođenju Vlade, Tihomir Orešković maknut s položaja premijera, iako je imao u vrlo kratkom razdoblju bolje rezultate nego Milanović u četiri godine. Njegova je vlada uspjela povećati proizvodnju, rast BDP-a i ogromnu zaduženost zemlje dovesti pod kontrolu.

Zašto se pojavio slučaj Klemm? Josip Klemm se u ratnim djelovanjima iskazao kao vrlo hrabar i sposoban ratnik, a u miru kao čovjek koji je stekao ogromno bogatstvo, iza kojeg se kriju afere i repovi. Klemm je stekao svoju popularnost kroz famozni šator ispred ministarstva branitelja i na taj način zadobivao povjerenje branitelja. Nakon progona branitelja, batinanja i svađe s ministrom Fredom Matićem, na kraju Matićevog mandata Klemm odlazi u svoju vikendicu pijančevati s ministrom kao da se ništa nije dogodilo. Već prije mi je političko djelovanje Josipa Klemma bilo sumnjivo, kada je u svoju tvrtku zaposlio četnika Dugošiju iz Vrginmosta, a kako kažu branitelji iz tog kraja, pomogao je i njegovom sinu da se zaposli u policiji. Čini se da je upravo to bila inicijacija Klemma u SDP.

Zadnji potez Klemma u kojem on forsira odlazak u Srbiju na pregovore s velikosrspkim teroristima i četnicima, bez obzira na protivljenje većine branitelja, ukazuje na to da je Klemm dobio slijedeći veliki zadatak. Zadatak je vrlo jednostavan; u prvoj fazi sastanka sa četnicima Klemm treba stvoriti situaciju u kojoj obje vlade prestaju progoniti i jednu i drugu stranu. Nakon što se to dogodi, Klemm će ponovo ispasti heroj koji je digao branitelje prvo pred ministarstvom branitelja, a zatim riješio njihov status u Srbiji. Ova igra je zapravo igra ruske diplomacije koja želi imati ujedinjenu vojsku Srba i Hrvata na svojoj strani. Rusija 16 godina gradi svoju propagandnu priču u Hrvatskoj preko desničarskih medija, a provedba tog plana se sada nalazi u završnoj fazi. Zato je i stvoren desničarski medij Dnevno.hr i njegov vlasnik Michael Ljubas koji državi duguje preko 80 milijuna kuna, ali ga nitko ne dira iako vodi “ustaški” medij, država od njega iznajmljuje zgradu za prekršajni sud, a svoje lažljive medije uspio je otvoriti i u BiH i u Srbiji. Baš u njegovom mediju je i pokrenuta priča o pozdravu ´za dom spremni´ kojeg je rusko veleposlanstvo iskoristilo da nas prijavi za širenje fašizma u Hrvatskoj.

Mađarska i Njemačka su pritisnule Hrvatsku da olakša srbijanske pregovore s EU, čime su svi zajedno pokazali neprijateljstvo prema Hrvatskoj, dok se u medijima kontinuirano blati američki utjecaj na Hrvatsku. Zato svim političkim sredstvima treba spriječiti Klemmov odlazak u Srbiju jer je to put do novog bratstva i jedinstva te prešućivanja počinjenih zločina kao i 1945. godine.

Amerikanci su snimili najbolji film o Domovinskom ratu, dok naši posrbljeni režiseri u svojim filmovima pljuju po Domovinskom ratu baš kao i Srbi. Amerikanci spremaju snimanje filma o Hudoj jami pred koju prije neki dan nisu došli niti naša predsjednica, niti žrtvoslovna društva, niti silni domoljubi na prijenos posmrtnih ostataka žrtava iz Hude jame. Time su svi nabrojeni stali uz bolesnu politiku antifašističke Rusije, dok Amerika jedina govori o počinjenim partizanskim zločinima. Ovdje se radi o neviđenoj blasfemiji hrvatske politike prema žrtvama Križnog puta. Isto takvu blasfemiju upravo čini i Josip Klemm odlaskom u četničko gnijezdo i tako samo potvrđuje kronologiju događanja zadnjih 16 godina, koja je započela postavljanjem Stipe Mesića na čelo države, a koji je doveo zemlju pred propast i napravio iz nje rusku guberniju. Tijekom Domovinskog rata, a nakon genocida nad Hrvatima u SAO Krajini, Srbi su htjeli u prazne kuće naseliti ruske Kozake, a na srpskom državnom proračunu bila je većina ruskih časnika UN-a. To bi Klemm trebao znati prije nego napravi čin veleizdaje vlastitih suboraca.

cetnicki-pokret
četnički komandant Hadži Bratislav Živković

Na slici se nalazi četnički komandant Hadži Bratislav Živković koji je 2014. godine sa svojim četnicima ratovao za proruske snage u Donjecku, u Ukrajini. Njegova četnička postrojba „Knez Lazar“ koja je bilo raspodijeljena za vrijeme ruske aneksije Krima, odlikovana je od strane Ruske Federacije i Putina.

 

Igor Drenjančević

HOP