PERNAR: GOVORIM ´HRVATSKO-SRPSKI´ I PRIZNAJEM SVE REPUBLIKE SRPSKE PO EX-JUGOSLAVIJI

0
18160

Glavna urednica Radija Nova Gradiška Đurđa Aleksić Siladi, inače obožavateljica lika i djela druga Tita i velika prijateljica bivšeg predsjednika Ive Josipovića, pozvala je u svoj radio Ivana Pernara za kojega svim silama i sredstvima na tom mediju radi propagandu i kojim je vidno oduševljena. O Đurđi Aleksić Siladi smo pisali još u ožujku ove godine kada smo otkrili da protiv nje postoji čak pet pravomoćnih presuda za gospodarski kriminal te da njeguje kontakte sa četnicima kao što je Dragan Vlajsavljević i osuđenim ratnim zločincima kao što je Zoran Lužajić, o čemu smo također pisali ranije ove godine. Dragan Vlajsavljević je 21. rujna 1991. godine navodio zrakoplove JNA kada su bombardirali zgradu općine Nove Gradiške, zgradu Zagrebačke banke, poštu, benzinsku postaju, željezničku stanicu i dom kulture. Zoran Lužajić je bio do kolovoza 1991. godine djelatnik MUP-a RH u Policijskoj postaji Nova Gradiška, a zatim sudionik oružane pobune u Pakracu, organizator postavljanja barikada na okučanskom području, “komandir SUP-a Okučani, “komandir SM Stara Gradiška” i srpskog logora za ratne zarobljenike i civile Stara Gadiška. Optužen je za ratne zločine protiv civilnog stanovništva i ratnih zarobljenika te osuđen na izdržavanje zatvorske kazne za ratne zločine u odsutnosti.

aleksićka-i-josipović-300x200
Đurđa Aleksić Siladi i Ivo Josipović

Ivan Pernar naravno smatra radio koji vodi Đurđa Aleksić Siladin, žena koja održava veze s četnicima i ratnim zločincima, dakle radio koji evidentno postaje leglo četničke propagande – jednim od rijetkih slobodnih medija. Nedavno je potpuno isto izjavio i za Pupovčeve Novosti, pa se time sve više umilio “ugroženim” velikosrpskim i četničkim ideolozima. Tako je u ožujku ove godine gostovao i na četničkoj televiziji Bjeljina, o čemu smo također pisali.

Pernar kaže na radiju kako je njegov govor s “hrvatsko-srpskog” preveden na sve ostale jezike. Također je ustvrdio da HDZ-ovi predstavnici u Saboru imaju “strahopoštovanje prema njemu”. Pernar spominje sve “republike srpske” kao ravnopravne države priznatim državama kao što je Republika Hrvatska ili Srbija, što predstavlja skandalozno kršenje međunarodnih ugovora i Ustava RH, i za što bi trebao kazneno odgovarati. Ovo čudo od medicinskog tehničara i samozvanog političara postao je i vojni strateg koji uspoređuje NATO postrojbe s njemačkom nacističkom vojskom u Drugom svjetskom ratu, pa im predskazuje neuspjeh protiv nadmoćne Rusije. Ruski jedini čvrsti saveznik od Napoleonskih osvajanja naovamo je bila – zima. Što znači da bi Rusi u svojoj velikoj hrabrosti i nadmoćnosti svaki put pustili osvajača do Moskve i čekali da ga potuče – zima. Ovog mladog diletanta u vojnoj strategiji bi trebalo podučiti o tome da je jedini ruski nosač aviona nalik na zahuktali parobrod, dok su brojni američki space-shuttle u usporedbi s ruskim jednim jedinim. Pernarova priča uključuje i famu o zlim “anglosaksoncima”, jednako kao i teorije zavjere nešto starijeg JNA oficira Domazeta Loše, koji je s malim zakašnjenjem (zbog izrade zubala u Beogradu) ipak uspio postati hrvatski admiral.

pernar-kao-titološo

Tijekom cijelog ovog propagandnog intervjua na pročetničkom radiju gđe Aleksić Siladi, pristižu oduševljena skandiranja iz Srbije od “braće Srba” i kovanja u zvijezde ovog projugoslavenskog amatera političara i usporedbe sa zločincem Titom, kojeg oni kao i Pernara obožavaju. Jasno je da te velikosrpske strukture svim silama žele vidjeti u Pernaru novog ujedinitelja neke nove Jugoslavije. Najstrašnije od svega je da ovaj navodno hrvatski političar i revni krivotvoritelj i falsifikator potpisa i sam uživa u viziji samog sebe kao novog Tita. Sve dok hrvatski narod ne razotkrije ovakve bravare i zločince, a potom i medicinsku braću i falsifikatore kao opasne prevarante, Hrvatska neće imati nikakav put, a kamoli prvi, drugi ili treći. Aleksić Siladi i Pernar su završili ovaj propagandni razgovor obasipajući se laskanjem. Zajedno su zaključili da su svi sudski procesi protiv njih dvoje usprkos dokazima ustvari montirani procesi, jer se njih dvoje pravednika bore protiv sustava šireći bratstvo i jedinstvo upravo svojom vlastitom korupcijom, prijevarom i kriminalom.

Uskoro ćemo objaviti sve veze Pernara s najekstremnijim velikosrpskim političkim grupacijama.

NOVA GRADIŠKA POSTALA LEGLO ČETNIKA U POLICIJI I MEDIJIMA

 

SKANDAL: NOVINARKA ALEKSIĆ, ŽENA NASILNIKA SILADIJA BLATI NAGRAĐIVANOG HRVATSKOG PODUZETNIKA, ŽRTVU NASILJA

INDEX PROPAGIRA SINČIĆA, A PERNAR GOSTUJE NA ČETNIČKOJ TELEVIZIJI

HOP