‘SRPSKA OFENZIVA’: PUPOVAC UZ PLENKOVIĆA, RTL PRONAŠAO ‘VALTERA’,PERNAR GOVORI SRPSKO-HRVATSKI

0
4570

Rekao je prvi direktor INA-e iz Mađarske  da ovakvog kupleraja kao što je INA nije vidio dugo i pobjegao glavom bez obzira. Naslijedio ga je Zoltan Aldott kojem je taj kupleraj poklonio stan od 250 000 eura kako bi se kupleraj što duže održao…jer INA je glavna krava muzara. Od nje živi hrvatski politički kupleraj. I to konačno mora postati jasno. Pravi vlasnici su skriveni, kao i u slučaju Zagrebačke banke…

Hrvatska je do sada imala jednog srpskog klauna, Milorada Pupovca, sada je dobila i drugog, Ivana Pernara. Glupljeg, ali njihovog. Milorada Pupovac za vrijeme svojeg političkog djelovanja pobrinuo se kao i Milorad Dodik da Srbi budu gladni i da ih što više iseli, a oni za to vrijeme grade vile…Klaun Pupovac služi za odvlačenje pažnje javnosti sa pljačke INA, banaka, ovršenih i zato je dobio čin pukovnika HV-a. Glumi mržnju, ali uvijek je dio hadezeovske vlade.

Drugi klaun Pernar je instaliran da stvori rusko ozračje u Hrvatskoj, nakon što je sav ukradeni novac završio u Rusiji… I gle čuda lik gostuje na četničkom radiju u Bjeljini, prosrpskom kod neke Aleksićke u N. Gradišci, pa tamo trabunja kako ga se plaši HDZ… koje to budale još puše…pa HDZ je donio Pernaru preko Vukojevića 5000 potpisa da bi tragikomični lik Sinčić imao dovoljno glasova za predsjedničke izbore…roditelji njih dvojice su visoki dužnosnici  države.

PERNAR: GOVORIM ´HRVATSKO-SRPSKI´ I PRIZNAJEM SVE REPUBLIKE SRPSKE PO EX-JUGOSLAVIJI

Savjetnici Andreja Plenkovića su poznati ruski igrači Gregorić i Valentić, a u pozadini je uvijek Davor Stern koji je dugo godina radio u Rusiji za najveće financijske institucije. Pernar spominje Hanžekovića, Lukovića i Todorića kao problem u zemlji, ali kao i svaki pravi trabant ne spominje one glavne, jer je dio ekipe. Što ne kaže tko je bio glavni operativac KGB-a za istočnu Europu? Ne smije.

MOL I RUSI BLOKIRALI RAD INA-e U IRANU!

Napada Todorića kojeg su upravo Rusi pokorili i dirigiraju mu uvjete. I preko njega lako će ući na njegovo tržište, ako se otme kontrolori, što je govor i upozorenje ovog bradatog posrbice Pernara sa govornice Sabora, navedenoj dvojici iz Zagrebačke banke…Pernar je glupi glasnogvornik ruskih i srpskih službi… slušajte što govori taj ženomrzac, kojem redovito smrdi ispod ruku, a zadah je sličan superhiku i shvatiti će svatko što nam te službe spremaju…Pupovac je od Plenkovića dobio 8 pozicija u vladi, sada ćemo vidjeti koliko će Plenković iz crvene Makarske pokloniti pozicija posrbici Pernaru za ruski kazačok. Sve radi da neutralizira naša istraživanja, istraživanja Nikole Kovačevića i Ozane Bašić oko INA-e.

EKSKLUZIVNO: KOVAČEVIĆ – MOL NIJE VLASNIK INA-e, PRAVI VLASNIK TREBA OBEŠTETITI HRVATSKU ZA 6 MILIJARDI DOLARA

– Na sve to smo već upozoravali ne mjesecima, već godinama. Ništa novo se ne događa, nažalost sve smo odavno vidjeli. Igraju se Hrvatskom kao mačka sa mišom a gladni i osiromašeni Hrvati od istraživanja po vlastitim džepovima nemaju vremena pratiti druge događaje. Pernara hvale u Novostima, gdje je dao intervju, Sinčić se zabavlja sa srbijanskim i crnogorskim bogatašima po Crnoj Gori, a PR im radi Boris Malagurski, velikosrpski igrač.-zaključuje novinarka Nada Landeka.

RTL je krenuo u ofenzivu sa partizanskim filmovima i najvećim partizanskim herojem nastalim na ćorcima, Batom Živojinovićem. I dok mi pokapamo mrtve iz Hude jame, RTL nas zasipa specijalnim ratom. Nije bolje niti na HRT-u, gdje komunistički aparatčik Klasić, sinovac komunjare Špiljka drobi o opravdanosti pokolja u Hudoj jami, a svemu tome daje intonacija Narodne fronte pod komandom komunističkog povjesničara sa fakulteta komunističke lopovske znanosti, Kapovićem. Taj idiot kao i ostala skupina idiota NF tvrdi da su u rudniku poubijani fašisti. Jedan od ‘fašista’ imao je svega tri mjeseca.

Hrvatska ima i svog Srbina na čelu novinara, koji sa prepiljenim “šerafima” vozi 300 km, kako laže, pa onda to proglasi atentatom. Inače u Srbiji je tjedan atentata. Atentat na sebe proglasio je zločinac Vučić, jer je netko u šumi zakopao oružje zaostalo iz rata. Možda Srbi pronađu i zakopani tenk?

Zaključak?

Hrvatska je nakon 17000 ubijenih i nestalih i dalje srpska kolonija, u kojoj skupina srpskih lopova i onih izdajničkih hrvatskih pod komunističkom paskom pljačka državu. Uz podršku Rusije.

HOP