Skandal: Odbili Thompsona i pozvali Srpske cajke na proslavu HKDU POSAVINA u Zürichu

0
8334

Hkud POSAVINA u Zürichu slavi 10 godina postojanja i na svoju proslavu je pozvala cajkaša Radu Lackovića i Marinu Komljenović. Idealno se uklapaju u ovu proslavu nakon uhićenja 10 Hrvata iz Orašja i optužnice za ratni zločin od srpsko-muslimanske strane. Evo stihova Komljenovićke, kao da ih je pisao sam Ivo Andrić;

hkduNoćas lomim čaše
da bilo bi mi lakše
ti ne postojiš jer si
druge usne ljubio

Odvrni jače
ma neću ni da plačem
igraču za tuđe oči
biće ludilo

Noćas sa drugim proći ću
do tvog stola doči ću
vračam ti duplo
kud puklo da puklo
ali tebi srce slomiću….

Prema našem izvoru Thompson nije bio interesantan, vjerojatno nije imao ovakvo dobre pjesme…

Bio sam osnivač ovog kluba,a jednu godinu i predsjednik.Za svoga jednogodišnjeg mandata sam doveo samo hrvatske pjevače i grupe. Što me koštalo …Ubrzo sam napustio klub, blokiran san na njihovoj FB stranici i nisam poželjan u klubu. Klub vode ljudi koji se ne smatraju(većina) Hrvatima nego bosanski katolici.- rekao je za naš portal Marko Svilaj.

Tijekom objave glavni likovi HKUD-a digli su hajku na svog bivšeg člana u svezi davanja informacija portalu, u tom smislu možemo reći da je izvor bio iz Hrvatske, a njihovu sramotu objavili smo, te su sami odgovorni za ovaj skandal. Njihov odgovor nama bio je da Rade manje košta od Thompsona, prodali se za judine škude i sada napadaju sve oko sebe. Kulturno društvo koje širi srpsku nekulturu, ne može bolje, još to i opravdavaju.

Još jedno društvo judinih jadnika, koje koristi grb naroda samo da bi dobili pravnu valjanost postojanja u Švicarskoj.

 

Igor Drenjančević

HOP