SRBI IZ SRBIJE SKUPLJALI POMOĆ ZA LOKALNOG NASILNIKA, PEDOFILA SA BANOVINE

0
2917

Milan Busić je htio zapaliti Banovinu četničkim orgijama, napao je čak i policajku, Srbi iz Srbije vođeni dugogodišnjom medijskom mržnjom prema Hrvatima upecali su se na tu udicu. Zahvaljujući lažima portala Banija rs i nekadašnjoj trećerazrednoj novinarki Vjesnika pobjegloj u Srbiju Miri Jovanović, koja je otvoreno pozivala na pobunu, huškala Srbe i sa nekadašnjim prvim četnikom toga kraja Miodragom Lintom davala na značaju kockaru, nasilniku, prevarantu i silovatelju maloljetnice. Za tu hrpu lažljivaca Milan Busić, lokalni klošar bio je Che Guevara, ni manje ni više…Osnovali su i grupu na fb “Svi smo mi Milan Busić”, naš portal se sprdao iz tog naziva, jer onda su u toj grupi svi nasilnici, silovatelji, kockari i niškoristi.jovanovicaka

https://www.hop.com.hr/2016/09/16/srpski-nacionalist-busic-koji-progoni-hrvatsku-policajku-je-silovatelj-maloljetnice/

Iz Beograda je Jovanovićka vodila rat iz fotelje. Huškala. Prikazivala nas ustašama, ustaškim portalom, a Busića ugroženim Srbinom i od naivnih Srba izvlačila novac za tu vucibatinu o kojoj pojma nije imala, zadojena mržnjom prema Hrvatima opljačkala je Srbe da bi plaćali ovog kriminalca i  na kraju priznala kako je sve što smo mi pisali istina. Zamislite što se moglo dogoditi da je pokvarenjača uspjela u naumu.

Međunacionalni sukobi u zaštiti pedofila. Prestrašno. Tu vucibatinu su primili u Beogradu kao heroja i pokazali koliko je mržnja prema Hrvatima otišla daleko. I kada je na kraju ta bezveznjakuša priznala istinu još se usudila reći da je taj nikogović i dalje ugrožen u Hrvatskoj, jer ne smije u miru vrijeđati policajce, četnikovati, kockati, tuči konobarice i silovati maloljetnice.

A evo i nekih drugih ugroženih Srba; ugroženi Pupovac ima vilu ispod Sljemena, kažu da gradi kuću onako ugrožen i u Beču, a kupio je sinu stan u Berlinu, spominju se ugroženi apartmani u Crikvenici, Hvaru, ma dajte Srbi i njemu skupite koji srpski dinar, a tek srpska crkva, ljudi to je strava, dobili su pola milijarde na neki falš ugovor od hrvatskih vlasti, dok u Srbiji dobivaju uplaćeno tek mirovinsko i socijalno…kada dođu na pogreb traže po 3000 kuna, pa Srbi rađe sami sebi čitaju na pogrebima bez popa, ako im nedate dobru lovicu, ne žele niti posvetiti kuću, pa se čovjek pita za što dobivaju onako ugroženi pola milijarde od “ustaške države”. Predsjednik novinarskog društva ugroženi Srbin Leković ništa pametno nije napisao, ali je uspio postati glavna faca progonjen strašnim ustaškim terorom, inače poznat da je izmislio atentat na sebe, (neko mu je zamislite prepilio šerafe na kotačima, umjesto da ih je jednostavno odvrnuo i sa takvim kotačima lik je stigao do Novog Sada, ma nema ga niti Srbija, e kada bi on imao Jovanovičku kraj sebe, pa Hrvatska bi bila ugrožena od ugroženih Srba)…u novinarstvu svi su redom ugroženi za 5000-10000 eura plaće, predvodi ih ugroženi Aca Stanković, Matija Babić osuđeni kriminalac koji je izvarao državu za 2 milijuna kuna, ugrožen jer ne može dalje krasti i stvarno mi se više ne nabraja sve te bezveznjake koji postoje kao magla u zaštiti komunističkog lopovluka.

I kada ponestane Srba, ima i Hrvatska svojih idiota, poput Pernara, koji malo falsificira potpise, malo zajeba*a ovršene i kada ga skuže čak i u Hrvatskoj da je najobičnija lopina, brže bolje otiđe u Srbiju Srbe raditi budalama… nikoga taj obranio nije od ovrha, a u Saboru čak nije u svojstvu Živog zida već neke stranke Abecda demokracije ( na sudu je jer su sporni flasificirani potpisi na finacijskim izvješćima, skupštini Živog sranja, pa da ne bi izgubio milijune od Sabora ubacio se kroz drugu stranku u Sabor).

Zašto služe ovi likovi?

Jednostavno. Ako nešto napišemo o INA, uzbune se komunjare naše i srpske, koje su pokrale kompaniju i izmisle nekog četnika ili ustašu za skretanje pozornosti, a svi oni su djeca komunista. Širi se mržnja dok ekipa krade, tako je pokušano i sa Busićem. Baš kada se počelo o INA-i. Jer ako se otkrije ta hobotnica, vidjet će narodi sa obje strane granice da je mržnja služila za odvlačenje pažnje.

Pernar tvrdi da je Pupovac pošten čovjek i kada bi Srbi uključili mozak umjesto emocija shvatili bi da je ovaj medicinski brat  lažljivac za lovu. Zamislite ugroženi Srbin otiđe u toplice i za par dana potroši onako na raačun novca koji dobiva od “ustaške države” 20 000 kuna, za derneke po 50 000 kuna, sa bankomata onako ugrožen mazne 2 milijuna kuna i za svega 50 000 kuna ima pokrića. Vraćaju li se Srbi? Ne. Mediji pune mržnjom Srbe, zastrašuju, Biro Krajine i Pupovac glume brigu i dižu enorman novac za ništa. Ugroženost je dobar biznis. Skužio je to i Busić pa se osladio, srpski Che.

BUSIĆ KOJI PROGONI POLICAJKE PO BANOVINI POBJEGAO JE U SRBIJU KOD ČETNIKA M. LINTE TRAŽITI ZAŠTITU

HOP