Trump organizirao ‘atentat’ na sebe poput Lekovića nakon okončanja ‘istrage’ oko H. Clinton

0
1847

U policijskom zapisniku je istaknuto da je izvjesni Sandford u Las Vegas došao iz Kalifornije kako bi izvršio atentat na Trumpa. On je uhapšen u subotu u kasinu gdje je Trump održavao svoj politički miting.

U ponedjeljak se pojavio na sudu u Nevadi, gdje je optužen za nasilje u ograničenoj osnovi, a zadržan je u pritvoru bez prava na kauciju. Na sudu je istaknuto da je Sandford prišao policajcu tvrdeći da želi autogram od Trumpa, prije nego što mu je pokušao izvući pištolj iz futrole.

Sandford je priznao da je atentat na Trumpa planirao godinu dana.

Javna braniteljica Heather Fraley kazala je da Sandford nije mentalno bolesna osoba, ali da ima autizam te da je ranije pokušao izvršiti samoubistvo. U SAD-u je boravio ilegalno i nije imao posao.

“Nisam sretan zbog ovoga što se događa, ali moram da se nosim s tim”, kazao je Trump nakon informacije da je na njega bio planiran atentat.

“Hillary želi ukinuti Drugi amandman”, rekao je Trump, misleći na dio američkog ustava koji regulira civilnu uporabu oružja. “Ako dođe u situaciju da bira suce, tu ništa ne možete učiniti. Doduše, ljudi koji podržavaju Drugi amandman možda i mogu, ne znam.Ukoliko Hillary Clinton postane predsjednica, jedini način da je se spriječi u biranju sudaca Vrhovnog suda jest da je se ustrijeli”, predlaže Donald Trump. Trump je to izjavio tijekom skupa u saveznoj državi Delaware, a izjava je smjesta istaknuta kao primjer njegova prenaglog jezika.

Čini nam se da je ova priča oko atentata namještena kako bi Trump potencirao novi medijski  sukob u svoju korist, a izjava od prije da treba ustrijeliti Clinton nekako pokazuje da je Trump stalno u pričama o atentatima.

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump je provocirao bivšu državnu tajnicu Hillary Clinton  tijekom najave njenog skupa u petak navečer, rekavši da on ne treba “J-Lo ili Jay-Z” za snagu svog nastupa.

Trump otvarajući skup u središnjoj Pennsylvaniji, rekao je da “nema gitaru” i “nema klavir” na svojim događajima kao atrakciju.

“Čujem da ćemo postaviti novi rekord u ovoj zgradi”, rekao je Trump, pozivajući se na Giant centar, gdje je održan događaj.

“I usput nisam doveo J-Lo ili Jay-Z -… to je jedini način na koji ona dobiva popularnost, rekao je Trump o Clinton,  sam sam  ovdje, došao sam sam”, rekao je Trump , “Nema gitara. Nema klavira. Nema ništa.”

donald-trump-310x1652xIpak ima neslavnih pokušaja atentata, kako bi sebi digao rejting, jer istraga protiv Clinton je dovršena i prema iskazu FBI Clinton nije kriva, na taj način nagla popularnost Trumpa opada, nastala na najavi istrage protiv Clinton. Američki cirkus oko izbora  bliži se kraju, sve prljaviji, sve jadniji nakon ulaska Trumpa u ring. I FBI je imao svoju kazališnu ulogu u ovoj priči, prvo je zakuhao izbore naglom istragom o kandidatkinji Clinton, da bi ekspresnim rezultatima istrage dao veliki vjetar u leđa Clinton.

Očito da američke službe prate novi trend u svijetu kako popularni klaunovi sve više su meta birača, pa ovaj igrokaz oko Clinton trebao otkloniti dvojbu za koga glasati. Tako se brže bolje Trump  dosjetio atentata kao novog izvora popularnosti pred kraj kampanje. Novi stil političkog diletantizma koji je jak u našoj regiji, a predvode ga Pernar ( bez obzira što hvali Pupovca) i Šešelj, te Orban u Mađarskoj ima svoju inačicu i u SAD-u, preko D. Trumpa.

seselj-majica-trumpVjerojatno se Trump zarazio slovenskim ljubavnim otrovom. Nalazi FBI oko istrage nad Clinton trebali bi donijeti presudni glas Clinton, pa se očekuje još po koji cirkus Trumpa, možda dovede Šešelja na binu ili obznani još po koji nalaz ruske tajne službe oko atentata na svoj ego.

Slobodan Vuksanović (DS ) i Čedomir Jovanović ( LDP ) naručivali od srpskih bandi dizanje u zrak vlastitih džipova da bi izazvali sažaljenje, samilost kod naroda i popravili svoj rejting kod srbijanskih birača
Slučaj Saše Lekovića je po svome sadržaju nalik već više puta viđenoj fotokopiji sličnih situacija iz bliže političke prošlosti, svojstvenih upravo i isključivo tako korištenim metodama u sklopu djelovanja srpske političke scene. Trump koristi isti obrazac atentata od kojih samo nastrada novinarski papir, a žrtve redovito ostanu žive.

kisingeKombinacija Trump – Putin na čelnim pozicijama ubrzala bi kataklizmu u EU,a Kissingerovi planovi o otklanjanju veze kršćanstva i EU samo bi još jače bili naglašeni. Vrlo učestali sastanci Kissingera i Putina, nakon neuspjele Kissingerove prijetnje Putinu da njegov izbor za predsjednika će stajati Rusiju opstanka pokazuju ideju američkih stratega da Rusiju ugura u isti vlak dežurnog svjetskog policajca. Kako je i Trump obožavatelj Putina sve se više nagađalo da stvarni američki vlastodršci se okreću Trumpu, poglavito nakon istrage FBI-a. Kopernikanski obrat očito znači da nestabilni karakter Trumpa bi mogao smanjiti vrijednost dolara i mnogih vodećih dionica na burzi, a to si vladari svijeta ne smiju dopustiti. Mogu li spriječiti uzlet Trumpa?

I.D.

HOP