SRPSKI ZLOTVOR SA OVČARE MIRKO LJUBIŠIĆ MIRNO ŽIVI U VUKOVARU

0
15406

Iz pouzdanih izvora zna se da je Mirko Ljubišić jedan od krvnika sa Ovčare i koji je za vrijeme Domovinskog rata bio dio dobrovoljačkih srpskih postrojbi, adresa u Vukovaru zločinca koji nije odgovarao za svoja nedjela je Lipovača (naselje unutar Vukovara), Dalmatinska 5- rekao nam je naš izvor Antonio Borac.

Dugometražni animirano-dokumentarni film „Ovčara – neispričana priča“ djelo je mladog vinkovačkog glumca i redatelja Vladimira Andrića, a scenarij potpisuju Nikola Kajkić i Vladimir Andrić, crteže, animacije i montažu mladi akademski slikar iz Vinkovaca Mato Granić, dok je za glazbu bio zadužen Milorad Zelov iz Rijeke.

Zlotvor iz filma koji se iživljava nad zarobljenicima, Hrvatima na Ovčari je Mirko Ljubišić, mučio je zarobljene Hrvate i prebijao ih do smrti. Danas taj zlotvor mirno živi u Vukovaru, što nije niti čudo, jer u policiji tog grada rade bivši srpski teroristi, a sutkinja na posao dolazi iz Srbije.

Hrvatima Vukovara je dosta perverzije oko Vukovara i traže da se istraži ovaj slučaj. Morbidno je da ovaj zlotvor nije odgovarao.

HOP