SRBIN REGISTRIRAO DETEKTIVSKU AGENCIJU U ZAGREBU ZLOGLASNOG IMENA ‘OZNA’

0
5240

Detektivska agencija “OZNA” nastala je 13. svibnja 1999. god.Osnivač i njen vlasnik Živorad Jovanović, jedan od najboljih i po rezultatima najuspješniji kragujevački policajac.

Živorad Jovanović je poslije gotovo tridesetogodišnjeg rada u policiji odlučio osnovati privatnu detektivsku agenciju. Zaposlivši desetak svojih bivših mladih kolega, počeo s  radom.

“OZNA” stekla je povjerenje kod svojih klijenata kako u zemlji tako i u svijetu.

Takva reputacija omogućuje i danas ovoj detektivskoj agenciji veliki broj zainteresiranih klijenata iz svih krajeva regije koje se obraćaju ovoj agencizi za pronalaženje nestalih osoba, vozila, fizičko osiguranje objekata i lica, a u posljednje vrijeme potencijalni ulagači kapitala u  javljaju se radi provjere solventnosti poduzeća, što čini jedan u ovom trenutku od najatraktivnijih poslova ove agencije.

Detektivska agencija  ima predstavništva u svim  zemljama regije, a njezino ime nije nimalo bezazaleno i insinuira najodvratniju komunističku špijunsku agenciju sa ovog područja. Radi li se o detektivskoj agenciji ili nastavku udbašije nije teško pogoditi, poglavito jer se radi o agenciji sa predstavništvima u cijeloj regiji. Nije jasno kako je uopće registrirana sa takvim imenom u Hrvatskoj nakon velikog genocida nad Hrvatskim narodom.

Na kraju jedan biser srpski, bez kojeg ne može proći, jedan nestali vodi se na stranici agencije  kako je nestao na području  Republike Srpke, danas Hrvatske. I kada rade nešto van politike, velikosrpstvo se ne zaboravlja.image-3

 

 

 

HOP