UDBA STVORILA BRATA BLIZANCA PLENKOVIĆU-‘SDEPEOV’ BERNARDIĆ

0
2551

Raspisali se naši mediji o novom ‘kursu’ stranke dugoprstića, nakon što su opljačkali s kradezeom Hrvatsku, ovi za vrijeme Ivice Račan, političara koji je zbrisao iz Sabora kad je bilo glasanje o neovisnosti, a slagao je rečenice kao da mu je sila kenjati. Od tada do danas vladao je SDP-om njihov Zoran Pernar, zvani Milanović… i kada je svima bilo dosta ove nakaze, njegovih sexi avantura i šljiva ispod oka, udba se dosjetila dovesti na scenu dvojicu mladića, kao fol uglađenih; Plenkovića i kako vidimo sdepeovskog Plenkovića, Davora Bernardića, sdepeovu sestru Bernardicu…

zoran-milanovic-sljiva-099Prostak Milanović je maknut, što će im dva prostaka, imaju srboslavena Pernara u Saboru, koji  se sjajno  ubacio u ulogu Milanovića… pa sad Milanović može u svojoj konzultantskoj tvrtci upropaštavati druge tvrtke, kako je nekada upropaštavao državu i mirno sjedio u Saboru.

S Bernardićem stranka dugoprstića je jako daleko otišla naprijed, to je uglavnom Titov naprijed: klanje djece, žena, zatrpavanje u 800 jama, ubijanje žena i korištenje Jasenovca za ubijanje protivnika. Toga se sdepeovska sestra Bernardica(ić) ne smije odreči, to su temlji njihove zločinačke opstojnosti, antifašizam sto puta gori od fašizma.

Ipak je takva sestra Bernardica za te koljače u sdepeu zakon, suvremenog je izgleda, razagaljene košulje, bez kravate,  to je partizanska moda, kravata je ipak hrvatsko obilježje.

Ovaj Bernardić ne smije prihvatiti nestanak Titova imena s trga u Zagrebu, jer on je ipak titoist, koji ponosno stoji uz druga Tita, pa Hrvatska mora imati trg izdajnika i krvoloka, kako bi mogla imati i izdajničku stranku u kojoj slave tog istog krvoloka i uzdižu ga u nebesa. On im je osigurao pljačku židovske i HRVATSKE imovine, pljačku tvornica i banaka, ubijanje Hrvata bez ikakve kazne. Takav europski put Hrvatska treba, predvođena Bernardićem, Bandićevim učenikom i mučenikom. Tri puta hura za sdepeovskog Plenkovića, tri puta hura za drugaricu Bernardicu-ić.

HOP