Velikogorički Twin Peaks : Što si bolji lopov – to si draži gradonačelniku kradezea

0
3729

34 osobe zaposlene u velikogoričkim institucijama povezuje se vrhom HDZ-a u Velikoj Gorici. Pučko učilište dobilo je 41 osobu novih  zaposlenika, među njima je i žena pročelnika i zamjenika HDZ-a Velike Gorice, hadezeovske sprdačine.

2009. godine radilo je 100 ljudi manje u gradskoj upravi nego danas, a oko 400 je sveukupno više na pozicijama u gradu na službeničkim mjestima. Dok se dičimo kapitalizmom radimo kao u vremenima jednopartijskog sustava.

Važno je predočiti  zapošljavanje  u Velikogoričkom Twin Peaksu  i  navesti kumsku vezu između Dubravka Jelisavca i Štefana Bobesića koji je zaposlen u VG čistoci .  Svemoguća  vlast velikogoričke  sprdačine želi ga za šefa objedinjene nabave VG Goričanke, gdje je gle čudo direktor Tomislav Jelisavac…. ovaj prvi ima dug prema državi oko petsto tisuća kuna, a drugi 300 tisuća na ime, odnosno osobno, a oko 600 tisuća kuna duga na firmu. Milijunček sim, milijunček tam, njima dobro, a grad “ko šljivi”…

To su provjereni kadrovi od gradonačelnika.

Zanimljiv je podatak za VG plin, koji je osnovan 2009. godine. Od grada do sad ima 450 tisuća kuna pozajmice, a ni jednoga zaposlenog niti posluju…ne može bolje.

HOP