SRBOSLAVEN PERNAR SE NATJEČE ZA GRADONAČELNIKA UZ POMOĆ ROĐAKA RATNOG ZLOČINCA GENERALA RAŠETE

0
4105

Od slastičarni i pizzerija do vegeshopa, studentske menze i pučke kuhinje – Pernar se neprestano uslikava, sa svima, u svakoj prilici i najčešće razdragan dobrim provodom ili hranom. Stupidni selfiji teku kao na traci, Rašeti je čak davao intervju i istovremeno tipkao po mobitelu kako njegovi fanovi mogu znati je li dobro probavio hranu koju mu je netko drugi platio i kako se šverca po tramvaju. Za naše čitatelje smo prikupili čak 14 takvih idiotskih fb statusa u samo tri dana kojima ovaj diletant i u pobertetu zaostali psihopat namjerava startati svoju kampanju za gradonačelnika. Nema sumnje, u našem oboljelom društvu netko tko niti dana nije radio, može uživati saborsku plaću, davati svoje kretenske analize svega i svačega, dok oni koji rade spadaju s nogu od umora i briga u nadi da će od svoje male plaće uspjeti platiti ZET-ov prijevoz, ratu kredita (za koju ovaj klinac posprdno odgovara da ju ne mora plaćati jer su mu drugi sve kupili i platili), struju, plin, hranu i odjeću za svoju djecu. Apsurd je još veći kada razmislimo da neke radišne budale zaista misle kako će ih ovaj žicer osloboditi. Žicer se prije desetak dana s istim smiješkom naslikavao pred spomenikom NOB-a na Sutjesci, s velikosrpskim političarima u Beogradu i mirio koljače i žrtve po onoj srpskoj “tko nas bre zavadi”. Naravno, branitelje nikada nije pohodio, budući da su se borili pod vodstvom Franje Tuđmana, kojeg je Pernar nazvao zločincem. U njegovoj kolekciji selfija samo još nedostaje Dodik, s Pupovcem kojeg podržava i visoko cijeni se već slikao.

U emisiji Pressing na N1 Pernar je ovako odgovorio na postavljena pitanja:

Na pitanje tko je kriv za raspad Jugoslavije odgovara proruska šuga Pernar da su krivi podjednako svi narodi, ali ipak najviše Milošević koji je htio uvesti diktaturu, a ne labavu konfederaciju. Za Miloševića kaže da je bio čovjek kojeg je zapad iskoristio da razbije Jugoslaviju i da uništi prvenstveno srpski narod, a onda i sve druge, a za Tuđmana govori da je distribuirao kapital iz ruku naroda u ruke 200 obitelji tj. da je bio čovjek koji je napravio zločin nad vlastitim narodom. Malagurski pak kaže da je Milošević puno toga trebao napraviti bolje jer je imao priliku za to, ali ju nije dobro iskoristio (?!). Pernar na to izjavljuje kako pruža ruku Dodiku u njegovoj pravednoj borbi.
U istoj emisiji s drugom Pernarom je gostovao velikosrpski propagandist Malagurski koji zajedno s njim gradi neku novu “ekonomsku Jugoslaviju”. Glavna teza je kako je Rusija prijatelj, a EU, NATO i Amerika neprijatelji. To vam je ukratko ta idiotska teorija zavjere koju nam prodaju ovi manipulatori.
Naravno, u kontekstu Domovinskog rata ni riječi nema o četnicima i koljačima, silovateljima i palikućama, kao ni o okupatorskoj JNA, a o komunističkim krađama prije i poslije toga – zakleta šutnja. O Titu sve najbolje jer je izgradio tvornice na tvrtkama i tvornicama koje su postojale prije njega i do temelja ih uništio u komunizmu. Ako je napredak zamijeniti bravara sa medicinskim bratom, onda smo svi zreli za ludnicu.

Cirkus muljatora Pernara se jučer nastavio na na ledu (klizački performans s ekipom 24 sata) na zagrebačkom Zrinjevcu. Nedaleko od ove debilne scene nalazi se pučka kuhinja pred kojom je Pernar dobio batine od žene koja je zadržala svoje dostojanstvo usprkos siromaštvu. Ta žena nije htjela biti na Pernarovim selfijima, pa ga je izbatinala prije nego što ju je uspio snimiti. Čini se da je Pernar našao vođu svoje predizborne kampanje za gradonačelnika Zagreba u liku Borisa Rašete, nećaka zloglasnog generala Rašete koji je izravno odgovoran za smrt legendarnog ratnog fotoreportera Gordana Lederera.
Dakle, Pernar se zabavlja klizajući i izjavljuje da se, dok je Sinčić živ, neće kandidirati za predsjednika, ali ni za papu – budući da nije katolik (kako je jasno izjavio). Rašeta izvlači zločinca Tita iz groba zajedno s Pernarom, a to nam se događa jer nismo osudili i sahranili komunizam na vrijeme. Eto, Pernar će vam obećati besplatni javni prijevoz ako ga izaberete za gradonačelnika. Treba znati da taj mulac nikada nije ispunio svoja prazna obećanja vlastitim aktivistima i svima onima koje je uz vlastito naslikavanje otpratio u deložaciju, nabivši im ogromne troškove. Te troškove im je zajedno sa Sinčićem i Palfi obećao platiti, ali to nikada nije učinio. Ovršeni su zaboravljeni, a Pernar se na njihov račun prežderava i dobro zabavlja. Ostanite i dalje siromašni, a pustite medicinskog brata Pernara i njegove zgubidane da se bogate na vaš račun birajući ih u Sabor, kao gradonačelnike ili predsjednike države. Kad je bal, nek bude cirkus do kraja.

pernar-kampanja pernar-kampanja-na-klizalistu pernar-kampanja-na-klizalistu1 pernar-kampanja-nakon-pucke-kuhinje pernar-kampanja-pred-puckom-kuhinjom pernar-kampanja-s-malezijskim-turistima-u-saboru pernar-kampanja-s-novinarkom-24-sata pernar-kampanja-s-policajkom pernar-kampanja-s-renatom-ostojicem pernar-kampanja-u-tkalci pernar-kampanja-vegeshop-milic pernar-kampanja-vincek pernar-kampanja-vincek1pernar-kmpanja-u-tramvaju

HOP