‘UGROŽENI PUPOVAC’ PRIJAVLJUJE PRIJETNJE I USPUT PRIJETI PREDSJEDNICI, DOK N. VLAHOVIĆ JE STVARNO FIZIČKI NASTRADAO I TO MEDIJE NE ZANIMA!

0
5379

Srpski specijalni rat se zahuktava. Prvo je predsjednik HND-a Saša Leković prijavio ubojstvo svojih “šerafa na kotaču”, da bi sada i Milorad Pupovac potpomognut glupošću pravaške scene učinio isto. Na profilu Milorada Pupovca “hrabri” naši pravaši pišu svakakve gluposti, pozdrave i na taj način zapravo daju argumente ovom pokvarenjaku.lekovicpupovac-NOVOSTI

Treba otvoreno priznati da je upravo Pupovac podosta zaslužan što je pravaška desnica najobičnija komedija, koju Pupovac redovito koristi za izmišljanje svoje ugroženosti kada baš naš medij otkrije njegove strašne afere, transakcije novca, nezakonito ponašanje.

-Stvarno ne znam što želi postići pravaška desnica u slučaju Pupovaca, jer moja istraživanja i urednika portala HOP Igora Drenjančevića stalno poništavaju neozbiljni pojedinci koji na profilu Milorada Pupovca se prepucavaju na najprimitivniji način. Ne pišu oni njemu da objasni  javnosti kako su on i Saša Milošević podijeli uloge i vladaju SNV-om i gradskim vijećem Srba, kako je toliko osuđivanih osoba za kriminal i to gospodarstvenog tipa u blizini Pupovca, kako baš pupovčeva bliska pravna savjetnica brani kapetana Dragana ili kako je baš ona od kolege odvjetnika prijavljena za falsificiranje potpisa, a o primanju na posao bez natječaja, milijunima kuna neopravdno potrošenog novca da ne pričamo. Pravaši sa njim raspravljaju o pozdravu za dom spremni i to je sve što oni mogu ponuditi na političkoj pozornici, dok se proračun stalno prazni na isti način.

Nije jasno da uz mojih 5 kaznenih prijava državni odvjetnik Cvitan ne reagira, a na znatno manjem kaznenom dijelu u HEP-u reagira u par sati. Pupovac troši milijunske iznose za koje nema valjano opravdanje, ali to naše pravaše kao i državnog odvjetnika ne zanima. I na taj način Pupovac umjesto pod istragu, dolazi u medije i priča stalno kako mu netko prijeti ubojstvom. Medijska javnost raspravlja o nekakvim čokoladicima, tablama za koje je dobivena regularna dozvola, samo zato jer to Pupovac insistira, ali nikako da dođe na red enormno bogaćenje i tko stoji u blizini Pupovca. Pa kakve koristi Srbi od njega imaju ? Pogledajte njegovu imovinu i moju i lako ćemo vidjeti tko je od svega imao koristi, a tko je pošten, pa onda to usporedite sa imovinom Srba u Hrvatskoj i vidjet ćete lako i za čiji račun.

https://www.hop.com.hr/2016/12/05/skadalozno-srpsko-narodno-vijece-doniralo-preko-milijun-kuna-najmanje-povratnicima-najvise-zbog-osiguranja-politicke-moci/

Ne vidim niti jedan razlog da predsjednica ne preferira više hrvatske proizvode, što bi sada trebalo pozatvarati sve Šveđane koji voze Volvo? Normalno je da Nijemci više voze Golf nego Fiat, a kod Talijana je prvi uvijek Fiat ili Alfa. Mi nemamo aute, ali imamo vodeću prehrambenu industriju i normalno da je ispred Pionira naš Kraš. Čini se da ovi kontrolirani mediji u nas nisu previše naši. Oni kada predsjednica tako reagira napadaju predsjednicu jer razmišlja logično?

Pa nismo mi srpska kolonija, plaćamo srpsku crkvu, a Srbi u Srbiji ne plaćaju, plaćamo enormne novce srpskoj zajednici kod nas, od čega Srbi nemaju ništa, već klika pojedinca i još nas prozivaju mediji. Pa ljudi moji što vi želite? Želite li veliku Srbiju? Da platimo i stvaranje velike Srbije? Ovo je prestrašno što se radi!

Čekam konačno da se državni odvjetnik pokrene i svi vidimo koliko je Pupovac pridonio Hrvatskoj, koliko Srbima, a koliko sebi, jer u Hrvatskoj nikada manje Srba nije bilo, a njemu nikada bolje nije bilo.

Pustimo se pozdrava, tabli i simbola i uhvatimo se matematike kao u svakoj normalnoj državi i vrlo brzo ćemo saznati cijenu pupovčeve ugroženosti i koliko mi to sve plaćamo. -komentirao je Nenad Vlahović o novim prijetnjama Pupovcu.

Vlahović je prije izvjesnog vremena teško stradao u prometnoj nesreći za koju se sumnja da je i pokušaj atentata, a naši mediji o tome niti slova nisu prenijeli, već prenose “pokušaje ubojstva” Lekovića i Pupovca kojima ne fali niti dlaka s glave.imag0194

Pravaši već dugo se ne znaju postaviti prema Pupovcu, koji je iz njih napravio fašiste i budale kroz medije, a sebi priskrbio mjesto jedine prave ultradesničarske stranke s SDSS-om. Mnogi njegovi članovi zdušno rade na rušenju ustavno -pravnog okvira ove zemlje i zadnji napad na predsjednicu govori u kojoj smo šizofrenoj situaciji, Pupovac sudjeluje u vladi i iznutra podriva politički poredak zemlje. Kada ga sustigne neka afera on brže bolje odlazi u Srbiju i prijavljuje pravaše da mu prijete . Njihovo nesposobno rukovodstvo itekako pomaže u njegovoj igri, koja poništava kompletan rad ovog portala svojom političkom nezrelošću. Kada bi imali političke snage, odavno bi ubojstvo gererala HOS-a Kraljevića bilo riješeno.

Zanimljivo da baš nikoga u Srbiji i Hrvatskoj ne zanima zašto članovi HOS-a nisu bili suđeni za ratne zločine (jer ih nisu niti činili), dok komunisti u redovima vojski uvijek imaju isti poganski rukopis kako bi svađom među narodima lakše održavali pljačku imovine.

HOP

VEZANI ČLANAK

TEŠKO NASTRADAO GLAVNI SVJEDOK PROTIV PUPOVCA, N. VLAHOVIĆ, SUSJEDI SUMNJAJU NA ATENTAT!?