Otkrivamo tko su tri Hrvatska člana Uprave INA-e i kako javnost obmanjuje umrežena grupacija oko INA-e

0
6986

Da svima bude jasnije, što se događa, odnosno događalo, u i oko INA-e, dobro je upoznati TRI HRVATSKA ČLANA UPRAVE INA-e, koji imaju jedini zadatak da ŠTITE NACIONALNE INTERESE.

Kako su to radili, od 02. mjeseca 2011. godine, pa do današnjeg dana, zaključite sami.

  • Gospodin MAYER, došao je u INA-u za Direktora Sektora kartičnog poslovanja INA-e, dok je istovremeno obnašao dužnost člana Uprave Tifona ( u vlasništvu MOL-a ), kao i njegova kolegica Magdolna Tokai, koja je došla u INA-u za Direktoricu Sektora maloprodaje i marketinga, dok je istovremeno obnašala dužnost direktorica Tifona ( u vlasništvu MOL-a ). Gospodin Mayer je „ nagrađen „ radnim mjestom, u Hrvatskoj kvoti, Član Uprave INA-e, a gospođa Magdolna, za gubitak učešće INA-e na tržištu trgovine na malo, „ nagrađena „ je povratkom u Budimpeštu.
  • Gospodin KREŠIĆ, kao višegodišnji djelatnik INA – Rafinerija nafte Rijeka, kritične 2008. godine, obnašao je dužnost Direktora Rafinerije nafte Rijaka-Urinj. Te, 2008. godine, rafinerijska postrojenje u Urinju, stajala su 3 mjeseca, zbog remonta, sumnjive kvalitete reaktora. Kako je sirova nafta nabavljena po cijeni od 140 $, a u vrijeme njezine prerade, cijena je pala na 80 $, to se odrazilo na katastrofalno poslovanje INA-e – gubitak od 1,1 milijarda kn, odnosno cca 2 milijarde kn, ako se oduzme prihod od prodaje skladišta plina. Gospodin Mayer „ nagrađen „ je radnim mjestom Član Uprave INA-e.
  • Gospodin DALIĆ, radio je kao geolog u INA-Naftaplin Zagreb, suprug gospođe ministrice Dalić, uvaženog bankarskog stručnjaka. Gospodin Dalić postaje Članom Uprave INA-e, kada se njegova supruga „ žrtvuje „ i postaje ministrica u Vladi RH, za puno manja primanja, koja je imala dok je radila u bankarstvu

 

Gospoda MAYER, KREŠIĆ i DALIĆ, postavljeni su za članove Uprave INA-e od 2011. godine, u vrijeme hadezeovske Vlade RH, s mjesečnim primanjima od 10.000 eur neto.

Na sudu, u 04. mjesecu 2012. godine, u procesu Sanader, član Uprave INA-e izjavljuje da su Hrvatski članovi nemoćni, jer se sve diktira iz Budimpešte.

Predsjednik Uprave INA-e, gospodin Aldott demantira izjavom, da su 99% Odluka Uprave INA-e donesene JEDNOGLASNO !

 

  1. godine dolazi na vlast SDP i gospodin Zoran Milanović. Ne daj Bože da mijenja Hrvatske članove Uprave INA-e. Mijenja Predsjednika N.O. INA-e, dovodeći „ stručnjaka „ za međunarodno trgovačko pravo, učenik gospodina Josipovića, gospodin Siniša Petrović. Tako smo imali dva moćna Petrovića, Sinišu koji je sve rješavao s MOL-om putujući svijetom, a Josip-Jozo brinuo o MOL-u i HDZ-u.

Danas imamo na vlasti HDZ, u koaliciji sa „ partnerima „, i ne daj Bože da netko mijenja Hrvatske članove INA-e.

 

DANAS JE U INA-i OTPUŠENO 5.000 STRUČNIH I SPOSOBNIH DJELATNIKA. NAJŽALOSNIJE, ŠTO SE MEĐU NJIMA NALAZE I HRVATSKI DRAGOVOLJCI I BRANITELJI IZ DOMOVINSKOG RATA. IZGUBLJENO JE TRŽIŠTE TRGOVINE NA VELIKO  I MALO, NEMODERNIZIRANA RAFINERIJSKA POSTROJENJA, MARGINALIZIRAN RAZVOJ I ISTRAŽIVANJE NAFTE I PLINA.

NAŠI  „ UMOVI „ BAVE SE GATANJEM I PROGNOZIRANJEM, ŠTO ĆE BITI SA ARBITRAŽOM, DOK USKOK, DORH I DRŽAVNA REVIZIJA, DUBOKO U SVOJIM LADICAMA, JOŠ OD DAVNE 2004. GODINE, SKRIVAJU BRDO KAZNENIH PRIJAVA.

 

Pitam se, kakav smo to mi HRVATSKI ROD, odnosno IZROD?

Nikola Kovačevi, dipl.oec.