SVJEDOK UBOJSTVA TOŠE PROESKOG EKSKLUZIVNO ZA NAŠ PORTAL IZNIO JE IME UBOJICE I NAČINA UBOJSTVA

0
955696

16-10 2007 godine na magistralnom putu A-3 Lipovac-Gradiška-Zagreb u jutarnjim časovima tačnije u 6 i 20 minuta kamion talijanske registracije udara u auto Touareg u kome se nalaze Đorđe Đorđevski,Toše Proeski i Ljiljana Petrović.Prava istina o toj prometnoj nesreći je sledeća. Pre same prometne nesreće Toše sa svojim prijateljima pravi odmor na benzinskoj pumpi D.O.O.SLOGA, Toše ostaje sam u autu u ležećem položaju gledajući u svoj laptop,dok Ljiljana i Đorđe odlaze u restoran na samoj pumpi!

Mladić u 21 godini života prilazi Touareg u kome je Toše,otvara vrata suvozača i šipkom udara Tošeta po glavi,Toše ostaje na mestu mrtav!

Ljiljana i Đorđe su namerno ostavili Tošeta u autu,kako bi ubica odradio svoj posao!Kada su izašli iz restorana i kada su ugledali Tošeta mrtvog u autu nastavljaju dalji put ka Zagrebu ,razmišljajući šta će sa Tošetom!Da bi došli do ideje da se namerno zakucaju u kamion,kako bi ispala priča da je Tošo život izgubio u prometnoj nesreći! Sve u svemu Ljiljana je tim činom otpisala svoja dugovanja,kao i sam vozač Đorđe!A nalogodavci ubistva Tošeta Proeskog sede u državnim foteljama,i njima upravlja onaj koji je to sve smislio Gruevski!

I posle toliko godina javnost umesto da traži pravu istinu o toj prometnoj nesreći,oni umesto toga i dalje preko Tošetovog imena peru novac!

Ipak treba da se pokrene inicijativa da se razreši taj slučaj,ako je iko zaslužio istinu,zaslužio je Toše!-izrekao je svjedok cijelog slučaja, koji se obratio baš našoj redakciji u svezi cijelog slučaja.

Ime ubojice?

Emilijan Ilijovski rođen i odrastao u Prilepu rodnom gradu Tošeta!Njega je unajmio Laste Nikolovski da izvrši to UBISTVO!

Isti taj Emilijan je pre tri godine otvorio stranicu Emil-Emil-Emil i na toj stranici je imao više od deset tisuća sviđanja!On se na fb predstavljao kao sabraćajni ekspert,i detaljno je opisivao prometnu nesreću,i bio je izričit da se vozač Đorđe namerno zakucao u kamion !Posle toga stranica na fb je izbrisana!

Koji je razlog  ubojstva?

Razlog je jednostavan,Toše je morao biti ubijen jer je mnogo znao!Do posljednjeg dana se borio da se izvuče iz društva lošiH ljudi,prevashodno menadžerice Petrović, zatim od političke stranke Gruevskog koga ga je pritiskala da bude njihov sluga,što je razlog ZAŠTO ga je ubio!Hteo je da pobegne od svega toga,ali sam Nikolovski je u Tošetu video dobru marionetu za pranje novca,pa se nije mogao pomiriti sa Tošinim odbijanjem da učestvuje u prljavim radnjama! Plašeći se da Toše javno progovori o svemu što mu Laste i ostala ekipa rade iza leđa,Laste je rešio da ga likvidira…što mu je kasnije i uspelo.

Što ubojica radi danas?

Emilijan radi za Nikolovskog i dalje!Danas živi u Dabaru na granici sa Albanijom.Posao mu je šverc droge preko albanske granice!

Koji je novac u toj priči  oko Tošetove menađerice Petrović?

Prema svim dosadašnjim informacijama koje sam doznao,u pitanju je dug od 2 miliona i 674 hiljade eura!Taj novac Ljiljana je trebalo preko svoje produkcijske kuće Akord da opere,ali je pre toga polovinu tog novca potrošila,tako da je mafiji koja joj je dala toliki novac ostala dužna celi iznos!

Službena verzija

Toše Proeski poginuo je u prometnoj nesreći 16. listopada 2007. godine u 26. godini života oko 6:20 sati kod Nove Gradiške na autocesti A3 Zagreb – Lipovac, na putu iz Skopja prema Zagrebu. Naime, njegov prijatelj i vozač, 32-godišnji Georgij Georgijevski, izgubio je kontrolu nad osobnim automobilom marke Volkswagen Touareg i udario u teretni kamion. Toše je smrtno stradao na licu mjesta, zbog ozljeda vratne kralježnice. Njegova menadžerica 49-godišnja Ljiljana Petrović zadobila je lakše, tjelesne ozljede a vozač teže tjelesne ozljede. U trenutku sudara, svi su spavali, uključujući i vozača. Prema prvim informacijama nisu bili vezani zaštitnim pojasevima, no to se kasnijim službenim vještačenjem demantiralo. U sudaru se nisu aktivirali zračni jastuci.

Prema ovom čudnom izvješću Volkswagen Touareg je vozilo sa greškom jer mu se ne otvaraju airbegovi?! Ostali putnici u vozilu su ostali živi. Na slici mrtvog Proeskog koju smo dobili na uvid potvrđuje se sumnja u istinitost priče svjedoka.

HOP