Pupovčevo piskaralo u srpskim ‘Novostima’ prozvalo katoličku crkvu ustašoidnih budala talibanskog vjeronauka

0
6933

Tekst na koji sigurno neće reagirati predsjednik HND-a Saša Leković, blizak suradnik srpskog specijalnog rata iz kuhinje Milorada krimosa Pupovca, je tekst Milorada Krstulovića. Krstulović bi da svi odjebu koji ne misle kao on i njegova srpska braća. 

http://www.portalnovosti.com/rabljena-sedmica-odjeb-za-crkvu

Pa evo što bi sve Milorad odjebao u nakani da jednog dana ovo bude srbošugoslavija;

“Plenković i Boris Vujčić, guverner Hrvatske narodne banke, navodno su se suglasili o uvođenju eura. Proces će se zasigurno loše odraziti na standard, ali će, kako je netko lucidno zapazio na društvenim mrežama, dovesti do ukidanja kune kao simbola totalitarnog režima. Kad već za uklanjanje jasenovačke ploče nema volje, ni muda.”cetnik-f

Ovo ti Milorade ne smeta jer su i braća kumrovečkog predavača Pupovca nosila ove oznake? Ne smetaju ti kune kojima se plaća tebe i drugog Milorada, koji pak diže kune bez pokrića kao sumanut sa bankomata, pa sada nema pokrića za samo milijun i sedam stotina “ustaških kuna”. Taj se Milorad zove Pupovac.

O crkvi Milorad pametuje;

“Stoga pozdravljamo Puljićev prijedlog uz apel da on i ostali crkvenjaci budu primjer u deideologizaciji školstva, pa ga prestanu kontaminirati i povuku se u crkve skupa s talibanskim vjeronaukom, neprosvijećenim vjeroučiteljima, idiotskom mizoginijom, smrdljivim nacionalizmom i pokvarenim revizionizmom koji je crkvene prostore otvorio za skoro svaku ustašoidnu budalu. Odjebite.”

Milorad bi iseljavao, kao što ubija rečenicama.

Ugovor o financiranju SPC potpisan je 2002. godine između predsjednika vlade RH Ivice Račana (SDP) i „predsjednika episkopskog savjeta u Hrvatskoj“ (zanimljivo, ne spominje se Republika Hrvatska), jednoga gospodina koji se lažno predstavljao, jer u članku 5. Ustava SPC navodi se koje su pravne osobe SPC, a u članku 10. koje su crkveno-hijerarhijske i samoupravne vlasti i tijela. Niti ovdje niti bilo gdje u Ustavu SPC ne postoji takav savjet, pa stoga niti takav predsjednik. Ugovor o djelovanju SPC na tlu RH jest, dakle, de facto ništetan. Taj je ugovor u stvari „act inexistant”- akt, koji ne postoji. Uz to SPC, ne samo da nije upisana u evidenciju vjerskih zajednica u Republici Hrvatskoj, nego u vrijeme potpisivanja navedenog ugovora s Račanovom vladom SPC nije bila upisana u evidenciju vjerskih zajednica niti u Republici Srbiji, naime, za vrijeme režima Slobodana Miloševića je 1993. godine u Skupštini Srbije ukinut zakon iz 1977., koji je takva pitanja regulirao, a novi je donijet tek 2006., što znači da Srpska pravoslavna crkva u Hrvatskoj djeluje ilegalno odnosno protuzakonito, a iz toga proizlazi da je SPC iz hrvatskog Državnog proračuna od 2002. do 2016. dobila protuzakonito oko pola milijarde omraženih „ustaških“ kuna. Hvala Hrvatima kažu svako malo, na svoj osebujni balkanski način.-kaže Hrvatski arhiepiskop †Aleksandar

Hrvatski arhiepiskop †Aleksandar: Srpska Pravoslavna Crkva nezakonito dobiva novac od Hrvatske, a Hrvate pravoslavce i nacionalnu crkvu Hrvatska ne priznaje!

O tome Milorad u svojem odjebanom tekstu ne govori. Niti kako je katolička crkva poklonila nezahvalnim Srbima crkvu na “cvjetnom” trgu. Vrati Milorade kune i idi skupljaj dinare po Srbiji.

Nije Milorad rekao da je SPC nezakonito uzela pola milijarde kuna od naše države, a da od države Srbije do sada nije dobila ništa, jer pametni Srbi pljačkaju hrvatski proračun za svoju crkvu, koji financira cjelokupnu SPC.

A evo kako nam opančarski sveštenici vračaju milo za drago;

 

A ovako srpski sveštenici uče srpsku decu, pravi “isusov nauk”;

Milorade opanke u ruke, nikada ne znaš gdje ćeš usrati svoj tekst. Odjebat ćeš ti i tvoji pogani sljedbenici zajedno sa Miloradom Krstulovićem kada više nećeš dobivati novac od “ustaša”.   Do tada neka te budale hrane da bi ih mrzio. Svaka sila za vijeka.

Sve više Srba shvaća da im u ničemu nisi pomogao, oni ne žive u vili kao ti Milorade Pupovac zvani Pupi, neki su umrli u svinjcu čekajući tvoju pomoć. Zato i postoji ovaj list srpskih šovinista- Novosti, kako bi širio mržnju u hrvatskom društvu, naganjao “ustaše” kako netko ne bi postavio pitanje da su uz ovog bijednika Krstulovića sa tobom diler droge Saša Milošević, odvjetnica falsifikatorica potpisa Slađana Čanković ili kako je cijela obitelj tvoje ljubavnice zaposlene na “ustaški račun”. O pronevjerama Milorada Pupija Pupovca i Saše dilera Miloševića da ne pričamo. Ne “morališi Pupovac” preko ovog bijednika Krstulovića, jer sa moralom nemaš baš ništa, kao niti onaj krezubi predsjednik društva novinara Leković, koji svako malo mijenja životopise.

Bolje napišite moralisti kako ste upropastili i pokrali Tesla banku.

SAŠA LEKOVIĆ - ROĐEN 1979 GODINE - MEĐUNARODNO DRUŠTVO ISTRAŽIVAČKIH NOVINARASAŠA LEKOVIĆ - FACEBOOK PROFIL - GENERACIJA 1979 (1)

HOP

vezani članak

OPLJAČKANA ‘PUPOVČEVA’ TESLA BANKA IDE U LIKIVIDACIJU, A PUPOVAC PREMA ‘ZASLUGAMA’ U VLADU