Otkrivamo imena velikosrpskih terorista koji su zaduženi za ponovno podizanje pobune u Vrginmostu

0
18808

Kako smo pisali prije par dana; u lokalnom kafiću Vrginmosta pročetnička ekipa je nagovorila četnika i pripadnika krvožednih ubojica Škorpiona iz vremena Domovinskog rata; Dražena Vučetića, da na uvježbavanju lokalnog folklora napadne sedam godina staru Lorenu, dijete Srbina Rade Dragića, koji je oženio Hrvaticu. Vučetić nije samo na tome stao, već je nasrnuo i na oca djeteta R. Dragića psujući mu majku ustašku.

GVOZD: KRVOŽEDNI ČETNIK NAPAO 7-GODIŠNJE DIJETE I OCU PSOVAO MAJKU USTAŠKU

Kako doznajemo od pouzdanog izvora, taj  četnik se prije smišljenog napada na Dragića i njegovu kćer našao  s glavnim kolovođom svih srpskih pobuna P. Miličevićem, članom SDP-a, kojeg smo baš mi našim pisanjem maknuli s te sdpeovske pozicije, jer je u ratu također bio četnički kolovođa.

Strašno je što se događa. Dijete je bilo ustrašeno, užasno je bilo gledati kako je dijete u velikom strahu – rekao je za naš portal predsjednik braniteljske udruge A. Mrnjavac.

Sam Dragić otišao je na policiju po tko zna koji put. Nakon našeg pisanja o samom slučaju stvar se pomakla s mjesta, a naše sumnje su potpuno potvrđene, to nam potvrđuje naš izvor. Slučaj Dragić razotkrio je jaku pročetničku ćeliju na terenu, vezu sa beogradskim naručiteljima. Otkrivanjem beogradskog teklića koji je nosio novac Vučetiću i društvu kako bi ovi podizali tenzije stvar je odvedena prema međunarodnom terorizmu, koji potiče međunacionalne sukobe na samom terenu. Rukopis međunacionalnih sukoba uvijek je isti, a to se vidjelo iz oba slučaja u Vrginmostu u zadnje vrijeme, M. Busić lokalni kockar, osumnjičen za silovanje maloljetnice pred našim sudom provocirao je hrvatsku policajku, te je po pomoć i zaštitu otišao u Biro Krajine u Srbiju, kojeg vodi Miodrag Linta, da bi u slučaju Dragić opet bio prozvan Miodrag Linta i Đuro Škaljac istragom na terenu preko svojih jataka na Banovini.

Beograd plaća srpsku pobunu u Vrginmostu. Miodrag Linta je opunomoćio Milu Bosnića da na terenu Banovine radi pobunu novcem iz Beograda. Otkrivena je lokacija na kojoj spava teklić iz Beograda i kome uručuje novac za samu pobunu. Politički pobunu gura članstvo SDSS-a, prema našem izvoru. 

VUČETIĆ dijete s puškomTijekom istrage našeg portala pronašli smo i dijete od osumnjičenog  Vučetića sa puškom na slici iz 2014. godine. Policija je pronašla vlasnika puške s kojom se vrlo malo dijete slikalo, radi se o lokalnom lovcu iz Zvonimirove ulice u Vrginmostu, te je zbog svega reagirala i socijalna služba prema maloljetniku i Vučetiću.

Teško je vjerovati da o svemu što se događa u Vrginmostu baš ništa nije znao načelnik općine Jovičić iz SDSS-a, koji rješava probleme jedino ako se pojedinci upišu u lokalni SDSS, a sam Vučetić prema našem izvoru radi za općinu unutarnje uređenje stanova i kako neki kažu  Vučetić je plaćen za to i dijelom na crno.  Jovičića zbog svih afera u općini Pupovac želi progurati na mjesto nekadašnjeg teroriste Rkmana, a sada dožupana Sisačko – Moslavačke županije, dok bi bivši terorist, a sada dožupan Rkman u ludoj konstalaciji političkih snaga u Hrvatskoj završio u Saboru.branko jovičić

Hoće li ovaj slučaj zaokrenuti policiju prema Jovičiću i spriječiti političku trgovinu to još treba vidjeti. Sam Jovičić je više puta odbijao pomoći obitelji Dragić, koja već godinama trpi maltretiranje lokalnih četnika i time potvrdio sumnju po našem razmišljanju da je prikrivao strašan pritisak na obitelj i poglavito djecu.

Jovičić je poznat jerje izbacio braniteljsku udrugu iz prostorija općine.

Ovaj slučaj mogao bi uzdrmati i koaliciju Plenković-Pupovac, jer se za neke članove pupovčeve stranke otvoreno sumnja kako su povezani sa srpskim teroristima u beogradskom Birou Krajine, koji financira pobunu na Banovini, a mržnja se raspiruje preko portala “banijskih četnika” Banija rs.

I. Drenjančević

HOP