Ekskluzivno: Srpski paroh iz Korenice Malobabić blizak suradnik zločinaca F. Simatovića i Ulemeka Legije

0
82501

Sve više ljudi s kojima komuniciram pita se kakvu smo to državu napravili. Radi li se kod nas o političkom kretenizmu ili izdaji. Današnja priča je jedna u nizu istih priča kod nas. Ovaj puta je znatno zanimljivija jer se radi o srpskom svećeniku, a čije nas je svećenstvo više puta počastilo pjevanjem četničkih pjesmuljaka.

Redovito srpski svećenici ujedinjeni sa Miloradom Pupovcem i Birom Krajine u Srbiji bave se ustaštvom, trošeći naše kune i radeći iz naše zemlje jednu pročetničku koloniju.

Ovo je priča o srpskom teroristu Nikoli Malobabiću desnoj ruci Đure Škaljca i Toše Pajića,  vodećih kriminalaca u tzv. Krajini za vrijeme domovinskog rata. Đuro Škaljac je rođak Malobabiću u drugom koljenu. Za vrijeme domovinskog rata Nikola Malobabić poslan je u Beograd da izuči vojnu školu za šifrante. On je bio veza za šifriranu vojnu poštu, te zbog toga postaje vrlo blizak srpskim zločincima Frenkiju Simatoviću i Miloradu Ulemeku Legiji koji djeluju u tome kraju. Sjedište njegova rada je bio Vojnić.

Tijekom rata u Hrvatskoj ova dvojica često su bili na Petrovoj gori u društvu Nikole Malobabića, za vrijeme svojih pljačkaških pohoda u Hrvatskoj. Blisko su surađivali i sa ratnim zločincem Fikretom Abdićem ratnim profiterom sa toga terena, a Malobabić je u cijeloj srpskoj zločinačkoj priči sa Banovine imao posebnu ulogu. Ova vojna znanja Malobabića i danas su bitna u karijeri paroha Malobabića.

Nikola Malobabić je  ratovao za srpske interese u BiH i Hrvatskoj. Za vrijeme rata bio je  u Vukovaru. Iz Vukovara ga izvlače helikopterom po zapovijedi Đure Škaljca kada je zagustilo, što znači da je bio itekako bitan.

Nakon rata Đuro Škaljac ga šalje učiti za za srpskog svećenika i raspoređuje ga u SPC nakon završene bogoslovije, točnije u Karlovac za osobnog vozača vladike Gerasima. Bio je njegov vozač oko šest mjeseci,a nakon toga vladika Gerasim raspoređuje Nikolu Malobabića u Kostajnicu, kako bi bio vezan na pročetničku vlast u BiH, pa često putuje po upute u Beograd, posjećuje Biro Krajine i sudjeluje u specijalnom ratu protiv Hrvatske, odnosno prenosi upute o političkom ponašanju Srba u Hrvatskoj. Danas je ovaj srpski terorist  glavni srpski svećenik u Korenici?!

nikola malobabičDekretom  Gerasima, vladike  gornjekarlovačkog  srpska pravoslavna crkva na  području  Korenice i  Udbine dobila je novog  paroha. Iz  Hrvatske Kostajnice  za  novog  koreničkog paroha došao  je  Otac  Nikola  Malobabić, koji  je naslijedio  dugogodišnjeg paroha na širem koreničkom području  Oca  Dalibora Tankosića koji je otišao  u službu u  Hrvatsku  Kostajnicu.

Vjernici se bune da rijetko vodi liturgije, često je odsutan i vrlo često mijenja vozila. U vrijeme izbora redovito dolazi u Vrginmost i širi političku priču SDSS-a. Njegova porodica vrlo je bliska Miloradu Pupovcu, s kojim Plenković tikve sadi.

Otac Nikole Malobabića je srpski šovinist i član SDSS-a Vrginmost u kojem sve srpske pobune počinju, jer su Škaljac i Linta u Beogradu glavni srpski kuhari specijalnog rata, porijeklom baš iz toga kraja.

Ovim činjenicama dokazali smo subverzivnu djelatnost srpske crkve u Hrvatskoj, a koju plaćaju hrvatski građani, kako bi ista pomagala srpske teroriste u rušenju ustavopravnog poretka.

Još luđe je gledati političku koaliciju Plenković- Pupovac kad iz ovog slučaja je jasno da Pupovac radi za interese srpske države i pokriva okorjele teroriste i kriminalce u srpskim redovima.

Igor Drenjančević

HOP