EKSKLUZIVNO: ARKANA JE UBIO NARANČIĆ- ‘LIMUN’ PREMA ZAPOVIJEDI MIRE MARKOVIĆ, A CECA JE POMOGLA U TOME

0
21086
Ekskluzivno smo došli do podataka ubojstva Željka Ražnjatovića Arkana, nakon posljednjih natpisa u srpskim glasilima. Sugovornik je citiran izvorno.
Nedavno smo u Srbiji imali još jednu priču o ubojstvu Arkana, koje je vaše viđenje stvari?
arkanŠto se tiče njegovog ubistva mnogo toga je lažirano i ne dokazano. Za njegovo ubistvo osumljičen je Dobroslav Gavrić iz Loznice. A koje naručio ubistvo i zbog čega ni danas javnosti to nije poznato.Pošto sam godinama radio za srpsku državnu bezbednost, znam pravu i jedinu istinu,koje i zašto ubio Željka Ražnatovića.
Što se tiče samog ubistva,mogu vam reći sa Državna Bezbednost  sve orgonizovala,i da nije samo Gavrić pucao u Arkana,Mandića i Garića,nego da je pored Gavrića bio još jedan pucač!
Pored tri navedene žrtve iz Interkontinentala,postojala je i četvrta žrtva,tačnije jedan agent DB-a!
Gavrić je ubio Mandića i Garića,a Arkana je ubio drugi čovek koji je u njih pucao zajedno sa Gavrićem.
Nedavno je o ovome što vam sada ja iznosim u interviju za srpski Informer Arkanov rizničar Pavle Stevović govorio,koji nije u javnost smeo izneti ime četvrte žrtve,kao i ime pravog Arkanovog ubice. Samo je izjavio da Arkanov ubica živi i radi u Beogradu!To što je on izjavio,je prava istina!
I ja ću vam sada izneti ime pravog Arkanovog ubice,i ime klana kome je pripadao!
Tko je Arkanov ubojica?
limun 2Pravi Arkanov ubica je Milan Narančić poznatiji kao Limun! Limun je devedesetih godina pripadao surčinskom klanu,koji će posle Arkanovog ubistva zajedno za zemunskom klanom vladati srpskim podzemljem,sve do ubistva premijera Zorana Đinđića!
Limun danas živi i radi u Beogradu.Posle pucnjave kada je ubijen Ražnatović,pored Gavrića koji je bio ranjen pri bekstvu iz hotela,bio je ranjen i sam Milan Narančić!Pošto je policija znala da je napadač ranjen,tada je krenula da češlja sve bolnice!
Policajci iz Loznice su obavestili svoje kolega pa i nas iz Db-a,da je 24 godišnji mladić ranjen u leđa primljen u lozničku bolnicu,i to je bio Gavrić. Sat posle te informacije,od beogradski istražitelja koji su češljali beogradske bolnice dobili smo informaciju:Da su u kliničkom centru Beograda doktori zabrinuli lice,lakše ranjenog u levo rame,i da je ta osoba izišla iz hotela u kome je nastala pucnjava u kojoj je ubijen Arkan!
To lice se zvalo Milan Narančić Limun!Odmah su kolega sa 6 odjeljenja DB ga obezbeđivali u samoj bolnici,a kasnije su prikrili njegovu ulogu u samom ubistvu!Upravo zbog toga su Gavrića čuvali u bolnici kao kap vode na dlanu!Odgovorno tvrdim da Limun tada nije bio ranjen,Gavrić bih posle njegovog ranjavanja bio ubijen,jer bih tada tako ranjen bio velika pretnja da se ne otkrije uloga DB-a kao i nalogodavac Arkanovog ubistva!Pošto je Arkanov ubica Limun isto ranjen,onda su odlučili da Gavrića ostave u životu!Ostavili su ga u životu da bih njega optužili da je trostruki ubica,i istina je da je on samo ubio Mandića i Gavrića!Što se tiče četvrte žrtve koju je Stevović pomenuo,reći ono što znam o njoj!
Znam da je agent koji je ubijen u hotelu major DB-a Dragan Gašović. Gašović je ranio Limuna,a taj dan u hotelu je bio poslovno(obezbeđivao kinesku državnu delegaciju)
Policija je izbrisala tragove njegove krvi,a telo su mu prema mojim informacijama odneli njegovoj porodici na Kosovu!Njegovoj porodici su rekli da je život izgubio u kopnenoj zoni bezbednosti!Gašovići je iza sebe ostavio dve ćerke,a ima i brata koji je radio u Beogradu policiji!
Stevović je u svom interviju za Informer rekao,da je u Arkanovo ubistvo umešana i ona osoba koja je na minut pre pucnjave povukla Arkanu obezbeđenje iza leđa!Ta osoba je Svetlana Ceca Ražnatović!U trenutku pucnjave,arkanov telohranitelj se nalazio,zajedno sa njom u butiku! Ceci je lično Mira Marković obećala da će naslediti svo Arkanovo bogatstvo,ako pomogne da se Arkan ubije!To se na kraju i desilo,ali bilo je previše providno kada je ostaloj arkanovoj deci pokazala testament o nasljedstvu,,koji je naravno bio lažan,što su Arkanova deca znala.
miraNalogodavac Arkanovog ubistva je Mira Marković,supruga tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića.DB je uz pomoć Surčinskog klana ubila Arkana.Surčinci su bili tu iz osvete!Jer su optuživali Arkana da je umešan u likvidaciji njihovog vođe Zorana Šijana! Andrija Drašković je angažovao Gavrića,a DB na predlog surčinaca Milana Narančića!Surčinci su tražili,da lično Limun ubije Arkana.Što se na kraju i desilo…Skoleta su optužili,samo zato da bih ga kasnije zemunci i Surčinci ubili,kao i mnoge kriminalce u Bg uz izgovor da svete Arkana.A prava istina je to da su mnogi stradali koji nisu imali blage veze sa Arkanovom likvidacijom.Ubijeni su zbog toga što su bili konkurencija zemunsko-surčinskom klanu u prljavim poslovima.
 
 
HOP Portal