24 sata objavljuje priče o srpskom košarkašu i ponosnom četniku, dok Pusićka prijavljuje Keleminca

0
4810

http://www.24sata.hr/sport/srbin-je-najveci-promasaj-ikad-tada-sam-pio-i-mrzio-kosarku-513917

U dobrom duhu srpskog specijalno rata u našim tzv. mainstream medijima svakodnevno dobivamo dozu srboslavije preko srpskih “zvezda”. Tako smo saznali kako se ostarjela rukometašica Kitić udaje,  Suzana lotto Mančićka skuplja frajere, Brena sunča, uglavnom svaki dan jedan Srbin, hrvatska doza srboslavije u medijima. Dok smo mi u EU, naši mainstream mediji su u Srboslaviji zvanoj šugoslavija. 

Danas je na repertoaru košarkaš, četnik,( srpski nazivnik za antifašistu koji kolje Hrvate) Darko Miličić.

“Danas ima 31 godinu, a osim kao jednog od najvećih promašaja u povijesti košarke, jer imao je ogroman potencijal, pamte ga i po kratkoj avanturi u kickboksing vode i veličanju Vojislava Šešelja i četničkog pokreta.

Ima tetovažu popa Momčila Đujića, četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata odgovornog za masovne pokolje hrvatskog civilnog stanovništva u Dalmaciji.

– Ja sam seljak u duši i četnik i bit ću uvijek četnik – dodao je.” piše naša verzija 24 časa.

Izuzetno je bitno da nam 24 sata predstavi ovog četnika na svom portalu, za što brže širenje mržnje i četničke propagande. Hoće li sada Vesna Pusić i njen drug Vrdoljak zvani transformator podignuti kaznenu protiv 24 sata jer širi četničku propagandu kroz priču o ovom idiotu? Naravno da neće jer se oni bave ustaškim zločinima, pate od amnezije zločina partizana, a četnici su ionako antifašisti koji su klali redovito Hrvate. Vrlo je stimulativno propagirati ovog srpskog debila koji nosi po sebi tetovaže koljača popa Đuića (najvećeg ubojice Hrvata) i tako širi mržnju. Ali to nije mržnja, mržnju širi Keleminec. Najveći problem regije je Keleminec, a sve će nas spasiti pop Đuić i 24 časa.

 

HOP