Sramotno: ‘Predstavnici” Bošnjaka i Hrvata prozvali Ukrajinu za rusko rušenje i otimanje teritorija

0
2074

U Al jazeera balkan imali smo konačno čuti što se događa u Ukrajini. Zemlja koja je prva priznala Hrvatsku, povijesno je isto vezana sa Hrvatskom nije zanimljiva Hrvatskoj, a u Hrvatskoj postoji prešutna blokada medija što se događa u Ukrajini i tako se štiti interes ruske strane, poglavito jer ruska strana počinje tihu okupaciju hrvatske opljačkane ekonomije. Rusi su našli čak i svoga klauna u Saboru, Ivana Pernara koji propagira rusofiliju i svjesno proziva Židove i SAD-u za sva krvoprolića, a javnost kratke pameti zaboravlja kako je Srbija iste zločine Hrvatima činila pod krinkom zaštite prava  manjina.

Najmanje je devet osoba poginulo  duž bojišnice na istoku Ukrajine, šestog dana borba za kontrolu grada Avdiivke, a Washington je osudio “agresivne akcije” Moskve. 400 000 ljudi na -20 ostalo je bez grijanja, a takvu katastrofu izazvala je ruska vojska zamaskirana pod imenom ukrajinskih pobunjenika. Hrvatska javnost i politika daju sramotnu podršku Rusiji.

U emisiji Al jazeera Balkan sudjelovao je ukrajinski veleposlanik te dopisnik nekadašnji iz Moskve Bogoljub Lacmanović i prof. međunarodnog prava u Sarajevu Anis Bajrektarević, ovaj posljednji se ponašao kao ispostava Dejana Lučića za masoneriju, okrivljujući Ukrajninu za utjecaj anglosaksonaca, prevrat, te da se to i kod nas događa, svađa slavenskih naroda.

Haplotipovi važni za spoznaje o podrijetlu Hrvata

 Niti Bogoljub Lacmanović nije imao milosti prema Ukrajini koja je po njemu i Bajrektareviću sama sebe uništila, jer nije htjela ruski utjecaj. Zapravo gosti u studiju  na taj način su opravdavali i ponašanje Srbije na zaprepaštenje ukrajinskog veleposlanika. Bilo bi zanimljivo da su Ukrajinci tako pokvareno postupili za vrijeme domovinskog rata i podržavali srpsku stranu.

HOP