Dr.Stjepandić-Plenkoviću:’Nakon izbora sklopili ste pakt s velikosrpskom sotonom i od tada radite protiv interesa Hrvatske

0
2281
Štovani gospodine Plenkoviću,
prije dva dana dobio sam Vašu objavu preko Linkedin-a, u kojoj citirate Belfast Telegraph od 29. ožujka, koji prenosi Vašu izjavu po kojoj je Brexit golema pogrješka za Ujedinjeno Kraljevstvo.
Iako sam s Vašom izjavom potpuno suglasan, pogledao sam predmetni članak (u privitku) i utvrdio da Vašeg citata nema. Ako ga je uredništvo uklonio, onda je ispravno postupilo, jer Vama tamo nikako nije mjesto.
Vi naime imate fundamentalan problem sa svojom VJERODOSTOJNOŠĆU, koju srozavate svakim danom.
S protokom vremena Vaš govor o “europskim dimenzijama” pokazuje se sve više kao najobičnija ispraznica. Svojim postupanjem Vi zapravo promičete šumadijske, sutra možda ravnogorske “dimenzije”.
Nakon izbora za Sabor sklopili ste pakt s velikosrpskim sotonom i od tada neprestano radite protiv interesa Republike Hrvatske, napose hrvatskoga naroda, umjesto da ste Bogu zahvalni što Vam je dao tu jedinstvenu prigodu, da preuzmete zemlju u tako teškoj situaciji, u kojoj se svaki dobar potez odmah osjeti. Kao stvoreno za iskrenog, sposobnog i odlučnog domoljuba, koji se poziva na predsjednika Tuđmana, oca moderne hrvatske države!
Povrh toga, okružili ste se najgorim izrodima i otpadnicima (na primjer ministarkom kulture i prvim podoficirom), koji svakog tjedna pokazuju da ne podnose, a možda i mrze svoju domovinu, time što neprestano vrijeđaju emocionalno najosjetljivije slojeve hrvatskoga naroda (branitelji, stradalnici, dijaspora).
S Vašim iskustvom u inozemstvu morali bi ste znati što Nijemac misli kad kaže “heimatverbunden”, Francuz “attaché au pays natal”, Nizozemac “honkvast”, a Finac “kotiseutu” itd. Kao europejac, kakvim se predstavljate, davno ste morali utvrditi da je stav “Za Dom spreman“ dio najbolje europske uljudbene stečevine, koju je Hrvatska prihvatila Pristupnim ugovorom, te da o tome ne može biti nikakve rasprave, neovisno o tomu, što drugovi skojevci o tome mislili.
Očekivao sam od Vas (ali i od Predsjednice Republike) da izađete pred javnost i objasnite da se u Hrvatskoj ne može zabranjivati i kažnjavati domoljublje. Pristojan je europejac danas za dom spreman!
Vi, na žalost, postupate suprotno, pa razmišljam o tome da Vas prijavim Europskoj komisiji zbog kršenja prava europskih građana. Ako bi se dogodilo, kako se najavljuje, da zabranite ZDS u bilo kojem obliku, ja ću Vas sa svojim prijateljima iz drugih europskih država tužiti Europskome sudu, koliko god to izgledalo groteskno. Tada zbilja ne bismo imali izbora.
Dok Hrvati zdušno navijaju za Vas da uspijete sa svojom Vladom, Vi izgledate kao da još uvijek sanjate “Crvenu zvezdu”, zar ne?
Vrijeme je da počnete razmišljati što će biti s Vama, kad više ne budete na vlasti. U ovome trenutku smiješi Vam se sudbina dvojice Iva: Josipovića u moralno-političkome, a Sanadera u kazneno-pravnome pogledu.
Sa štovanjem
Dr. Josip Stjepandić
Oleanderweg 25
64625 Bensheim

HOP