MONSTRUOZNO: SOCIJALNA SLUŽBA I MAJKA ŽELE PROGLASITI DIJETE PSIHIJATRIJSKIM SLUČAJEM JER VOLI OCA

0
2157

Prema informacijama dobivenim iz Senja, iz nadležnog centra socijalne skrbi, došli smo do spoznaje da nadležni centar provodi spolnu diskriminaciju nad roditeljem, što se ne događa isključivo samo u Senju. Radi se o ocu maloljetne djevojčice, odlične učenice primjerenog vladanja koja je isključivo vezana na oca. Prema želji majke i nadležnog centra, odnosno vrlo mlade psihologice, bez životnog iskustva, dijete po njezinoj procjeni treba dati na ispitivanje psihijatriji. Prema socijalnoj službi Senj, policiji i sudu nije normalno da dijete može više voljeti oca od majke jer to “nije prirodno”, ali je vjerojatno prirodno da zajednice istospolnih osoba usvajaju djecu. Znači, po toj logici, dva muškarca mogu biti odlični roditelji, ali nije prirodno da dijete voli oca više od majke. Ovakvo zlostavljanje od strane centra za socijalnu skrb ovo maloljetno dijete trpi već godinama, a nad djetetom se iživljavaju organizirano socijalna služba, policija i sudstvo. Ne poštuju se europske konvencije o zaštiti djeteta, ne poštuju se želje djeteta, već se stalnim psihozama i zlostavljanjem u socijalnoj službi i na policiji radije želi dijete proglasiti ludim i psihijatrijskim slučajem, jer je to jedini način da majka dođe do tog djeteta.

Socijalna služba, policija i sudstvo organizirani u ovom zlostavljačkom napadu na maloljetno dijete, zajedničkim snagama uništavaju psihu djeteta kako bi očito poremećenu majku prikazali normalnom, dijete nenormalnim, a oca manijakom. Kad bi dijete stvarno bilo psihički bolesno kako ga se ovdje želi prikazati, teško bi moglo u školi imati odlične ocjene, odgovornost prema školi i normalne vrijednosne sustave. Zanimljivo je da sustav nije proučavao devijacije majke, već je svoju krivu procjenu želio prikriti proglašavanjem samog djeteta neuračunljivim. Koje bi dijete željelo živjeti s majkom koja ga želi strpati na psihijatriju? Koliko se tu zlih ljudi upetljalo, najbolje govori činjenica da nervozu djeteta pri ispitivanju tumače neuračunljivošću. Sasvim je normalno da je dijete preplašeno i u strahu kako ne bi završilo kod takve majke.

Okolina u rodnom mjestu djeteta zgrožena je ponašanjem majke i socijalne službe koja ne razumije koliko je sve oko djeteta traumatično, a svojim su djelovanjem najviše odgovorni za ovakvo stanje. Koliko se god trudili iz oca napraviti zlostavljača, toliko više zlostavljaju samo dijete postupcima socijalne službe. Zanimljivo je da ne shvaćaju kako su takvim postupkom trajno narušili psihičko zdravlje djeteta. Sramotno je da majka svoje dijete proglašava psihijatrijskim slučajem, samo kako bi sama ispala  – dobra majka.

HOP