ZBOG NJEMU ‘BLISKE’ SLAĐANE, PUPOVAC ZAPOSLIO CIJELU NJENU OBITELJ NA NAŠ RAČUN!

0
10135

– Slađana Krupljan jako se svidjela Miloradu Pupovcu. Bili su jako “bliski” jedno vrijeme, a kada se udavala, Pupovac nije na svadbi progovorio ni sa kim niti jednu riječ. Jako ga je to zabolilo- kaže naš svjedok situacije iz SNV-a.

Tko je bila Slađana Krupljan? Slađana je iz jednog sela blizu Krnjaka. Od kada je zapela za oko Pupovcu prebačena je u SNV, kao tajnica. No ubrzo postaje u Saboru tajnica Pupovcu u SDSS-u. Kvalifikacije za takav veliki uspon poznate su samo Miloradu Pupovcu.

Slađana Krupljan bila je spona njenog brata i SNV-a, koji je sa jedva završenom srednjom školom postavljen u SNV-u da bude glavna faca Centra za razvoj SNV -a. Ljudi koji rade u SNV-u govore da nije sposoban dvije nacrtane krave pričuvat, a kamoli voditi ovako komplicirane projekte. Treba li reći da Pupovac iz državnog proračuna plaća ovakve osobe?

Taj Predrag Krupljan putuje poput nekog boljeg konzula, putni nalozi za Beograd, Split, Karlovac redaju se kao na traci, jedan važniji direktor tvrtke toliko se ne vozika okolo. Koliko je sve to opravdano trebao bi provjeriti DORH, poglavito način bogaćenja i njegovu imovinu, jer se radi o jednom priprostom čovjeku, ispod svakog nivoa inteligencije.

Kako bi Pupovac upotpunio obitelj Krupljan u svojem krugu, zaposlen je otac ovih genijalaca, Nenad Krupljan, vezom Uzelac-Pupovac. Isti je odradio par poslića honorarno, ali je puno poznatiji iz afere sa talijanskim proizvođačem traktora, kojima nije platio naručene traktore i imovina mu odlazi na bubanj, odnosno pokreće se ovrha. Traktore je Nenad Krupljan prodao, ali Talijanima nikada nije platio naručene traktore. Ipak ovrha se odjednom prekida i novac stiže iz pravca Zagreba, a naš izvor sumnja da su neopravdano podizani novci sa bankomata upravo za tu ovrhu donijeti iz SNV-a.

Predrag Krupljan sa plaćom oko tisuću eura, često je podizao i akontaciju plaće  (veljača 2015)2000 kuna, 13.3. 2015 autorska 4538 kuna plus plaća (jedna od lista), ako tome dodamo putne troškove, putovanja, srednjoškolac Krupljan je bolje plaćen za svoje “razvojne projekte” nego predsjednica države.

I tako Pupovac s tuđim po koprivama lupa, odnosno plaća cijelu obitelj svoje ljubimice za naš račun…stvarno je zaslužio “POŠTENO”  pozicije zamjenika ministra u vladi Plenkovića i njegovih štetočina od savjetnika Gregorića i Valentića. Uklapa se u shemu trošenja državnih novaca… isto tako nije čudno da nestručnog Pernara intervjuira pupovčev list koji po selima regrutira obiteljski kadar prema ljepoti ženske loze,a sam taj Pernar se kune da Puovac sa kriminalom u državi nema ništa…lijepa svita…dok narod po kontejneru kopa.

HOP