‘Srpski antifašista’ i najbliži suradnik Pupovca, Saša Milošević suđen zbog dilanja droge

0
4447

Pupovac i njegova desna ruka Saša Milošević jako su zabrinuti zbog “jačanja fašizma u državi” i svoja zabrinuta izvješća šalje Pupovac po svijetu rušeći našu državu, a mediji odrađuju njegov prljavi posao protiv Hrvatske i Hrvata.
Naš portal pak je poprilično zabrinut gdje nestaju novci iz SNV-a, koje redovito Milorad Pupovac diže sa bankomata,a uglavnom u blagajničkim zapisima nema trag tog novca u SNV-u. I dok Srbi i Hrvati u Hrvatskoj kopaju po kontejnerima Saša Milošević i mali vožd Milorad Pupovac troše ogromna sredstva, prebacuju iz SNV na račun gradskog vijeća srpske manjine grada Zagreba novac, koji potom u dijelu nestaje, a  na čijem čelu je Saša Milošević.

Nekada novinar HTV-a, potom odbjegao u inozemstvo SAŠA MILOŠEVIĆ, nakon povratka u zemlju nije pronašao posao kao novinar, te se posvetio unosnom poslu, prodaji droge za što je i suđen. Zbog tako dobrih karakteristika Pupovac ga uzima u svoj tim, nakon čega počinje procvat očite pljačke naše države ove dvojice “ANTIFAŠISTA”. Saša Milošević danas ima ogromnu “antifašističku plaću” (preko 11 000 kuna), veću možda i od premijera za huškanje Srba protiv vlastite države. Korumpirani političari uvijek biraju robu sa greškom za suradnike, kako njihova korupcija ne bi izašla na vidjelo.

HOP PORTAL