DESNIČARSKO LUDILO: HASANBEGOVIĆ SPASIO PLENKOVIĆA NA GLASOVANJU DA BI DOBIO VRITNJAK IZ HDZ-a I NA KRAJU POPLJUVAO PLENKOVIĆA

0
3151

– Zanimljivo je da oni koji su protiv politike stranke, kada su sjednice Predsjedništva, itekako podržavaju te odluke. Na zadnjoj sjednici Predsjedništva Hasanbegović je podržao odluku premijera Andreja Plenkovića da razriješi tri ministra iz Mosta. Tada mu to nije smetalo, a sada, s naknadnom pameti mu to smeta – rekao je danas Brkić uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a.

Kradeze, vjerodostojna stranka Vladimira Šeksa, Franje Gregurića i Nikice Valentića te njihovih vjernih slugu, izbacila je ikonu desničarskih političkih navijača iz svojih redova. Prva je počela pljuvati Hasanbegovića kulturna radnica Šojat iz Osijeka koja ga je sprdala kako nije ni sudjelovao u Domovinskom ratu, dok je ona kao žena sudjelovala. Hasanbegovićeva karijera u kradeze stranci završila je objavom njegove kandidature na listi Brune Esih, rođene Brstilo. Prije par dana najveći izdajnik za kradeze navijače bio je psihijatar Petrov, a danas je to već novi sin Brut – Hasanbegović. Kradezeov vladar Plenković otkrio je još jedan problem, a to je revolucionar Grmoja. Tako je Plenković, sin JNA oficiruše nazvao Grmoju “revolucionarom iz kafane”, jer ovaj ne voli agrokorovog igrača Marića.

Sram bilo Grmoju, Agrokor je najgora naša tvrtka i zato upravo Agrokor treba dati ministra financija! Tko će ako neće Agrokor spasiti ovu ekonomiju… I to pored sumnjičavog kafanskog revolucionara Grmoje!

Milorad Pupovac zvani Pupi, drugi je veliki spasioc naše ekonomije i Plenkovićev politički adut, jer ako je mogao uništiti srpsku Tesla banku, on je sposoban kao i agrokorov Marić spasiti državu. Sve će to nadgledati Brkić, muškarac bez brkova i podrobno nam prodavati kradeze pamet. Drug Vrdoljak skuplja potpise protiv kradeze vlade, ali zbog toga Brkić bez brkova i kafanski diplomat Plenković nisu previše zabrinuti jer sjednice Sabora neće biti na tu temu.

Kada sve saberemo, Hrvatskom vladaju natprosječno inteligentni političari sposobni zaraditi od 2.000 eura nadalje za upropaštavanje svega živoga, a njihovi oponenti su desničarske heroine i heroji koji prvo glasuju za kafanskog diplomatu Plenkovića, agrokorovog Marića i poslušnika Jandrokovića, da bi kasnije briljantno zaključili kako Plenković ipak nije zaslužio voditi ovu Vladu – i to sve samo u tjedan dana! Sami možete pogoditi što Vrapče-kadar kradezea misli o tome; oni tvrde da je svemu kriv Most i psihijatar Petrov jer kradezeu ionako nema pomoći…

Čini se da je Hasanbegoviću bilo lakše odmah glasovati protiv Marića, jer bi tim potezom danas Plenković dobio vritnjak iz HDZ-a umjesto Hasanbegovića.

HOP