HDZ bez Esih, Glasnovića i Hasanbegovića u svome klubu sve više liči na Vrdoljakov HNS

0
5599

Danas je dan Plenkovićevih gluposti. Prvo je Grmoja postao kavanski revolucionar, a MOST po njemu postao podružnica SDP-a.  Ovako jadni i baš birtijaški nivo jednog diplomate nitko nije očekivao, ali očita je velika nervoza Plenkovića.

Hasanbegović je danas prozvao Plenkovića da je upropastio vladu, pa je vjerojatno i on član SDP-a. Srećom uz Plenkovića je najveći domoljub i prema Pernaru najpošteniji čovjek u Hrvatskoj- Milorad Pupovac. On je garant domoljublja.

Današnji HDZ bez Esih, Glasnovića i Hasanbegovića sve više izgleda kao HNS, bezlična stranka tajkuna i mutikaša koja narod koristi, a tajkune štiti, samo što se Plenović još ne zove Superhik. Tragedija je svakako da su i njih troje svojim glasom u Saboru pomogli da još više ojača ovaj Gregurićev kradeze. SDP, HDZ i HNS kada bi zamijenili svoje vodeće ljude i rotirali, članstvo ne bi niti osjetilo. U iste diple pušu… Nitko od njih nema ništa protiv da im sjedi Pupovac u vladi, čak ga Vrdoljak bolje brani od gebelsovih novinara “Novosti”, opet od navodnog domoljubnog cirkusanta Brkića, koji ga glumački proziva u medijima, a s njim kuje novu vladu, dok jedina stranka koja s gađenjem gleda na Pupovca je MOST. Plenković proziva baš njih za spregu s SDP-om?!

Udbašija je u panici, jer lopovluk sve više izlazi van…

HOP

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA