Šutnja Pupovca na javnu prozivku Brkića jasno govori da je dogovorio svoju ulogu u Plenkovićevoj vladi

0
3462

Potpredsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac je, nakon izjave potpredsjednika Sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića da Pupovac i nacionalne manjine neće određivati sastav Vlade, na Facebooku objavio da, “u ime važnijih stvari”, onima koji su posegnuli za njegovim imenom odgovara “javnom šutnjom”.

Brkić alfa i omega svih HDZ spletkarenja danas je opleo po ugroženom srpskom gnjavatoru Pupovcu, koji nije reagirao. Nisu reagirali ni njegovi jataci u Srbiji, koji zajedno s njim i HDZ-om plešu srpska kola na uštrb građana i srpske manjine. Sada se sve više vidi kako su braća Vučić, Pupovac i Plenković uigrani tim. Da je netko iz MOST-a izgovorio brkićev tekst digla bi se regija korumpiranih Srba u “zaštitu” srpstva. No Pupovac je poručio da se ne “talasa.”vucic

Zašto?

Razlog je jednostavan, sve je dogovoreno s Plenkovićem i svaka destabilizacija Plenkovića destabilizira i u ulogu Pupovca u novoj vladi. To jasno govori da je sve dogovoreno, a Brkić samo izvodi medijski cirkus “domoljubnog klauna.”

HOP

vezani članak

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA