NOVA KOMEDIJA U HEPU: Dok Božinović kadrovira, umjesto natječaja za kabele, HEP otvara savjetovalište za kabele!

0
3419

HEP na čelu s direktorom Pericom Jukićem već godinu dana ne naručuje kabele, što je više nego skandalozno, kao da krojačice ne naručuju konac za svoj posao. Inače uvijek je najsumnjivija narudžba kabela za HEP i stručnjaci nam kažu kako baš te narudžbe nose i veliku sumnju u korupciju. Prošle godine poništen je jedan natječaj upravo zbog netransparentnosti.

Ove godine HEP se dosjetio kako takvu sumnju spriječiti, uveo je savjetovanje i vjerovali ili ne pozvao dobavljače na savjetovanje što je najbolje za tvrtku HEP. Umjesto da je otvorio natječaj i izabrao najbolju ponudu, HEP je otvorio savjetovalište vjerojatno za preplaćene direktore HEP-a i trudnice. Stručnjacima baš to savjetovalište se čini jako sumnjivo i vjerojatno se dobavljačima želi ponuditi primirje, kako ne bi Jukić destabilizirao vladu.

Dopis_Prethodno_savjetovanje_Kabeli

Inače sva kadroviranja u HEP-u krenula su s stola najdražeg čovjeka premijera Plenkovića, Božinovića, koji je preko Perice Jukića napravio čistku kadra. Navodno se s čistkom povezuje i famozni Vrdoljak, a ona ide u tome smjeru da i on nađe svoje mjesto u vladi. Dajemo na uvid i dokumentaciju HEP-a u svezi “kabloviranja”;

Teh. spec. - SKS - 04.2017
Teh. spec. - NN kabeli - 04.2017
Teh. spec. - SN kabeli - 04.2017

HOP