Brat bivše pjevačice Magazina Ljiljane Nikolovski prijetio Ljiljani i na prijevaru prodao roditeljski stan

0
5921

Pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska iz  PRVE  POSTAVE grupe Magazin i njeni roditelji su devedesetih napustili Hrvatsku i u stan im je uselio  branitelj, specijalac.I bilo je tu peripetija, oni su tom branitelju dali ultimatum dok taj stan nisu vratili i kad su ga vratili, ubrzo su umrli joj roditelji otac u 3. mjesecu ove godine, majka ranije.

Onda je brat prevario Ljiljanu, prodao taj stan a da ona i ne zna i sad joj prijeti kako će je ubiti ako o tome progovori javno, sve to piše na njenom profilu
Kad Vam je majka umrla, morali ste se pojedinačno očitovati. Ako ste dali izjavu il usmeno il pismeno, trebao ju ovjeriti javni bilježnik i poslati svima primjerak tog dogovora.
 
Ljiljana Nikolovska- Nismo. Brat je insistirao na tome da ne treba “jer nije hitno” i odvukao onako bolesnog ćaću na put, jer da ga čeka neki čudotvoran lijek u Skopju.
 Ako oduzmeš uplašenom starcu mobitel, odvučes ga di ga niko ne more dobit i briješ mu iste priče svaki dan, možda i može. Svejedno ne virujem, jer mu je dan nakon ove zadnje operacije doša u bolnicu s “tetkom” i nekakvim testamentom, pa mu je stari odbio potpisat. Znači nešto smrdi. Eno ispreda bajke po fejsu, pa briše. It’s ok Koke, ne nerviram se vise, jer je posta nebitan. Samo želim saznat šta je na stvari.
“Brat” kaže da mu je odvjetnik rekao da mater nije imala pravo na svoju polovinu, jer smo ga upisali na ćaću. Što je čista nebuloza za državu u EU ako je istina. Po svemu što sam pročitala, ili je lagao ili je neko njega.
Sasha Mateski Liljana tvoj brat me zvao, i prijetio mi se da će da mi pošalje ubice u Švajcarskoj -svjedočio je jedan sudionik prepiske na zidu fb profila Nikolovske.
Ljiljana Nikolovska: I meni je prijetio ako pitam javno, pa evo pitam.
G.Š
HOP