Srnavkine soroševke skupile 16 osoba protiv Hoda za život i provalile ‘da su žene muške lutke na koncu’

0
3267

Dajemo isječke iz razmišljanja Željke Markić na svome fb profilu u svezi održanog Hoda za života na kojem se pojavilo 40 000 osoba;

Prije Hoda za život jedno razmišljanja;

Kad umirovljena predsjednica Baba, žena koja je dobar dio života primala plaću da se bori za “ženska prava” zaključi da su žene samo lutke na koncu u rukama muškaraca – čovjek se zapita kuda ide feminizam… ?

Sanja Sarnavka:
“Ali, danas više nemam živaca za razgovore s tom grupacijom kojoj je barem javno Željka Markić na čelu. A zapravo sumnjam da jest jer žene se samo gurne naprijed u neizvjesnim bitkama, dok konce još uvijek drže muškarci u sjeni.”

Bilo bi zanimljivo čuti koji to muškarci povlače konce i guraju Babe i gospođu Sarnavku ispred sebe – jedan je u javnosti često spominjan – Soros.

Ono što ja mogu potvrditi da u 21. stoljeću u udruzi U ime obitelji, a i u mom osobnom životu – muškarci doista stoje iza svojih žena, kćeri, majki, sestara, prijateljica, kolegica, suradnica. Odličan je osjećaj kad ulaziš u neizvjesnu bitku znati da su svi oni tu. I baš zato što se međusobno nadopunjujemo i podupiremo – ishodi naših bitaka su sve izvjesniji. Vidimo se u subotu na Hodu za život – u Zagrebu i Splitu

O Vrdoljaku kratko;

Ovim putem javljam gospodinu Vrdoljaku da se nisam prijavila na natječaj za voditelja kurikularne reforme. Tako da njegovu zabrinutost da ću ja voditi kurikularnu reformu mogu protumačiti jedino kao posljedicu paničnog straha da ću nastaviti inzistirati da aktualna vlast istraži korupcijske afere povezane s njim osobno – od razdjelnika nadalje i HNS-ovim ministrima – od Mrak Taritaš nadalje.
E, taj strah je opravdan! ?

P.S. Inače,uopće se ne slažem sa konceptom da reformu obrazovanja u Hrvatskoj vode osobe koje se javljaju na natječaj. Odgovornost za kvalitetnu reformu. slobodnu od nametanja ideologije ima Ministarstvo obrazovanja. Državne politike trebaju provoditi državne institucije – imenovati osobu koja će, surađujući sa svim dionicima procesa, pripremiti i provoditi reformu – noseći punu odgovornost za uspjeh ili neuspjeh.

Za vrijeme “Hoda za život” na koji je došlo 25 000 ljudi dati podršku, protiv preplaćenih udruga ljevice, a koje su uspjele skupiti 16 osoba da zaustave ovaj skup;

-Kako smo mi miroljubiv i pristojan narod, zar ne?
25.000 ljudi, ne zamjerajući, strpljivo je, uz pjesmu, čekalo da policija iznese 16 žena koje misle da one imaju pravo drugima određivati gdje će i za što hodati. Ma, svaka čast hodači za život, obitelj i Hrvatsku!

hod za život 2

Naš predivan, predivan Split – prvi Hod za život okupio oko 15,000 hodača! Divni ste! Nosi mi se bila boja

HOP