HDZ mora uništiti politički rejting Pupovca do parlamentarnih izbora, kako bi ‘izbio’ argumente MOST-u

0
4512

Kako doznajemo kolo se okreće. “Hrabri novinari 24 sata” koji su godinama šutjeli o Ivici Todoriću dok smo mi objavljivali, sada su odjednom pronašli svu imovinu drugova i drugarica Todorić od Jugoslavije pa do Hrvatske. Prije godinu dana sastavili smo tada sve afere Milorada Pupovca, kada se 24 sata nije usudio ni retka napisati o njemu.

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA

Danas hrabri novinari Večernjeg lista po partijskom zadatku su krenuli u obračun s Pupovcem, nakon saznanja koje smo prvi objavili kako je 6 osoba privedeno u Vrginmostu zbog sumnje u namještanje izbora s sumnjom u Milorada nedodirljivog. Tko ga je cinkao? Milan Busić lokalni doušnik Biroa Krajine, odnosno srpske vlade Krajine u izbjeglištvu, pod zapovjedništvom Miodraga Linte. Što to znači?

Ekskluzivno: Nekadašnji dožupan Rkman i ekipa SDSS-ovaca naštimavali su izborne rezultate za stranku druga Pupovca

Milorad Pupovac je postao uteg kompletnoj situaciji u regiji. Poglavito srpskoj i hrvatskoj vladi, koje su provaljene od javnosti da zajednički izmišljaju sukobe, kako bi pokrile krađu državnog bogatstva. Činjenica je da se Pupovca ne ruši u Zagrebu već u Beogradu. Znači da je Milorad svima napunio glavu i prevršio svaku mjeru. Kada smo iznijeli kojim sredstvima raspolaže i samo bogatstvo, a Srbi povratnici nemaju od toga ništa, svima je postalo jasno kako je Pupovac trojanski konj kojeg se Srbi žele riješiti. Čak 7 kaznenih djela stavlja mu se na teret i neće moći sve obraniti.

HDZ-u je on postao ogromna smetnja. MOST ima samo jedan jak argument protiv HDZ-a, a to je Milorad Pupovac. Da su MOST-ovci domišljati, a srećom po HDZ nisu, Bulj i Grmoja su mogli obljepiti cijelu dalmaciju s slikom Pupovca i razdraganog Plenkovića i samo napisati;

“Želite li osmjehe ove dvojice ili da Vam vratimo osmjeh na vaše lice”

pupi-plen-jna

Takav propagandni trik pali puno bolje od kampanje MOST-a o nabrajanju kaznenih djela Ivice Todorića, jer narod je više emocionalno vezan na nacionalnu komponentu, nego na ekonomsku pljačku.

Toga je svjestan HDZ i želi se pošto-poto riješiti Pupovca, kako bi izbio jak argument MOST-u pred parlamentarne izbore, koji će se dogoditi sigurno u rujnu. Kako doznajemo tata Gregorić je osmislio veliku koaliciju HDZ-SDP, Mršić se nudi kao spasioc, a zapravo je ideja preko koje će prikriti velikom koalicijom kompletnu pljačku države. Narod će biti sretan što nema Pupovca, klauna za podmetanje mržnje, ali će cijena biti previsoka. Ako MOST dobije tri vodeća mjesta župana, stvar ide u njegovu korist pred izbore, ovako ako ne uspije i još izgubi izbore u Metkoviću, sve bliži smo velikoj koaliciji lopovluka, kojoj samo smeta “nesposobni Bero”, koga brže bolje moraju smijeniti u SDP-u.

Plan ide svojim tijekom… Bernardić je pred smjenom i sve je jasnije kako SDP i HDZ vodi Franjo Gregurić i njegova ekipa. MOST plaća cijenu jer je dirnuo u sveto ime Franje Gregurića i umjesto da zabija golove, on promašuje loptu. Problem bi mogao biti i Beljak, koji ne odustaje od koalicije s Berom, ali i on je već načet s krađama po automobilima, koja nikome do sada nje bila bitna.

beljak krele

Zato je operacija Pupovac baš sada poslije izbora pokrenuta. Nije slučajno izrežiran incident u Obrovcu s Srbima, koje srpski autobus ne želi odvesti u Srbiju, jer nisu plaćeni troškovi puta nakon glasanja srpskih glasača.

Već tada, a poslije Vrginmosta Pupovac je trebao biti uhićen. No to se neće nikada dogoditi, jer uz sve plaćene izbore, on je na kraju izgubio izbore od druge srpske opcije?!

Suludo, ali kod nas je sve moguće u lošoj režiji udbe. Potplatiš kako bi izgubio izbore. Do rujna Pupovac mora biti manji od makova zrna, kako bi SDP malo podigao svoj rejting, a HDZ premoćno pobijedio na parlamentarnim izborima.

MOST jedini u toj konstalaciji smeta. I slijepo gura krivi plan, dok mu iza leđa pušu Esih i Hasanbegović, koji su već izjavili da im je najprirodnija koalicija s HDZ-om, u prijevodu rečeno, oni su opcija da svedu MOST na 5-6 mandata.

Ako MOST ovako nastavi raditi promidžbu s nedoraslim kadrom, mogli  bi ostati tek na zanimljivim majicama na tijelu Grmoje i ništa više, a mjesta župana tada mogu samo sanjati. Veliki meštri već ih polako kuhaju, dok Letica i Relković  koriste naziv za njih provincijalci i ne silaze s televizijskih ekrana, glumeći ona dva starca iz Muppet showa, koji sve znaju i ništa ne znaju, naravno o MOST-u.

grmoja 3

Poznati doušnik srpskih diplomata Gjenero okomio se svojim nerazgovjetnim izražavanjem na druga Beljaka i njegove provale u vozila, kako bi omekšao i njega, da bi Plenković mogao računati na njegovu koaliciju u eventualnoj vladi, baš kao u slučaju Saucha.

Ucjenom do ucjene, evo nam velike koalicije lopovluka na račun poreznih obveznika.

Bit će panika ako su ove koalicije uvod u koaliciju s lopinama u Srbiji, kako bi se sav lopovluk regije prikrio i lopove nagradilo trajnim ugledom u politici. Samo se postavlja pitanje tko stoji iza ove igre, Ameri, Rusi ili drugarica Merkel?

gl. urednk Igor Drenjančević

HOP