Vrapče kadar: Vrdoljak nazvao Esih i Hasanbegovića crnokošuljašima

0
5818

Ivan Vrdoljak,predsjednik HNS-a reče sinoć: „Rezultat je najbliži mogući da se Milan Bandić konačni promijeni u Zagrebu i da damo šansu gradu da se promijeni te da se koalicija Bandića i ovih profašističkih opcija ne bude u Zagrebu ,te nastavio:
U idućih deset dana fokus našeg rada su građani Zagreba koji trebaju odlučiti ostaje li Trg maršala Tita ili dolazi tabla Za dom spremni”.
Očekujem da građani podrže Anku Mrak Taritaš i da se odupru s potencijalnom koalicijom s Hasanbegovićem i Esih. Ako ne žele imati crnokošuljaše.“
Nazivati Hasanbegovića i Esih te njihove glasače crnokošuljašima je dno dna tzv „antifašiste“ po potrebi koji se nikako ne mogu pomiriti sa činjenicom stvaranja Hrvatske države.
Što reći o izjavi predsjednika klijentelističke stranke koji svoju kampanju baziraju na drugu Titu,kojima smetaju bojovnici HOS-a,kojima smeta izborni uspjeh Brune Esih,moderne suvremene uljuđene političarke? Nazvati Esih crnokošuljašicom može samo lik tipa Vrdoljaka. Lik koji mrzi hrvatsko domoljublje,lik kojem je domoljublje crnokošuljaštvo.Što reći o liku koji poznaje samo govor mržnje,klevete i uvrede? Što reći o liku koji opet vraća podjele na vaše i naše,na ustaše i partizane?Što reći o liku i djelu Ivana Vrdoljaka?
Sam je pokazao svoje pravo lice. Napadima i govorom mržnje očito želi skrenuti pozornost sa kriminala iz svojih redova.

Pero Kovačević fb profil

Naslov teksta potpisuje uredništvo portala

HOP