Bitka za Metković: HDZ-ov kandidat se ‘ukakio’ i ne želi suočenje s MOST-ovcima na RTL-u iako je Jumbo uz njega

0
3787

Tijekom sutrašnjeg dana na RTL televiziji trebali smo se sučeliti Božo Petrov i ja s jedne strane, a Stipe Gabrić Jambo i Dalibor Milan s druge strane.

Pristala sam na ovakav oblik sučeljavanja jer se gospodin Milan ne želi sa mnom suočiti bez svog mentora Jambe, što je apsolutni presedan u hrvatskoj politici i pokazuje netransparentan i mutan način kojim se namjerava upravljati našim gradom. Međutim, upravo mi je javljeno da je gospodin Milan odustao od sučeljavanja. Ovim putem apeliram na gospodina Milana – recite građanima Metkovića kako ćete upravljati javnim financijama i koju ulogu ćete dodijeliti Stipi Gabriću Jambi koji danas i pred sudom odgovara za svu štetu koju je nanio našim sugrađanima?

Pozivam gospodina Milana još jednom na sučeljavanje, a ukoliko će ostati pri svom kukavičkom stavu, u ovom trenutku spremna sam sučeliti i s gospodinom Jambom, bez obzira na to što njegove uvrede koje mi je uputio možemo okarakterizirati i kao klevetu. Građani Metkovića zaslužuju znati kako će se upravljati njihovim novcem i što ih možda očekuje u idućih četiri godine vladavine Jambe i Milana.-napisala je gradonačelnica Metkovića i članica MOST-a na svome profil, a Nikola Grmoja sve je na ovaj način prokomentirao;

Jedine dvije izjave koje je Dalibor Milan dao o Jambi u ovoj kampanji su ona da je u njegovo vrijeme Grad bio u boljem stanju i da će naslijedit dugovanja veća nego ona 2013. i posljednja izjava prije 3 dana da je Jambina potpora njemu dobrodošla. O Jambinoj pljački Razvitka ni riječi, o prodaji kupusa i bureka HVO-u pa višestruko većoj cijeni ni riječi, o Aferi Masline ni riječi, o Kleku ni riječi….Zašto šutiš Dalibore?

Pametnjakovići bi rekli kako je to zavjera, jer se sučeljavanje događa na RTL-u, to je samo po sebi “sumnjivo” jer vjerojatno tamo čupaju nokte hadezeovcima i ako nešto kažu u eter, odmah ih vode ćeliju… daleko od svega kako je ovo objektivna televizija, ali lajavi Jumbo je sasvim dovoljan razlog kako niti mostvocima ovo nije ugodna situacija, na koju su pristali…HDZ nije. Pobjeđuješ ako se ne bojiš “neprijateljskog terena”, zar ne?

HOP