Hrvatski Muppeti Relković i Letica iskaču iz svake televizije i sole pamet bolje od Nostradamusa

0
2839

Kao klinc smo voljeli Muppete, a na kraju emisije dva su zločesta starčeka davali svoje ocjene o nastupu slavnih muppetovaca. Danas nam ujedinjene kontrolirane televizije daju svoj Muppet show pred svake izbore. Uvijek se nađu jedni te isti stratezi, prognozeri, nostradamusi, koji bi najrađe prodrijeli u naše glave i glasali svojim mislima. Ali kako vidimo svuda su ti izbori manje više namješteni, Vučiči pobjeđuje sa 150%,  u Obrovcu glasača manje,a listića više za oko 1000, u Vrginmostu izađe 970 birača, a na listićima 2000 birača, u Topuskom slično, a tako je u cijeloj zemlji kako se čini….Pa tko tu za koga uopće glasa.

mupet

 

U Francuskoj isto se sumnja u namještanje izbora, u SAD-u Clinton je prozvala Trumpa. Čemu onda cijeli cirkus? Jednostavno mediji moraju uvjeriti glasače u nečiju pobjedu i kako su oni glasali za nekoga, iako  nisu.

Kod nas iz svake paštete pred lokalne izbore, kao i za vrijeme drugog kruga iskaču novinar Relković, bivši guru MOST-a i Slaven Letica. Jedan dan je Letica na HRT-u, drugi dan u Bujici, Relković s HRT-a 1 skače na HRT-4, kao da ova država nikoga pametnog nema osim ove dvojice i debelog i jezovito nerazgovjetnog HDZ-ovca iz hadezeovog glasila devedestih Gjenera. Oni su prognozirali slom MOST-a, veliku pobjedu pupovčevog frenda Plenkovića, njegovo superioran položaj i to sve bolje od samoga nostradamusa. Naravno niti riječ o Pupovcu i njegovim manifetlucima i potplaćivanju sirotinje i birača. O aferama nedaj bože, jer ovdje se radi o sugestiji i vradžbinama, a ne o ljudskoj hrabrosti  i činjenici kuda nas je politika dovela.

Letica relkovic.JPG.688x388_q85_crop_upscale

Bulj gotovo vrišti da su izbori namješteni. Drugi provode priču kako povećani broj udruga registriranih pred izbore način financiranje vodećih kandidata…Nema priče o tome naših dvojice muppetovaca, oni samo svima sole pamet kako su HDZ s Marićem, lošim lex Agrokorom  zdrave snage, jer ih “birači žele”, prije nego nas svi zajedno potope, a njih dvojica promjene priču, kao što je Relković promijenio priču o MOSTU i puno goroj novinarki i još goroj strateginji prepustio vršljanje po MOST-u.

Što reći? Birajte po svojoj savjesti i nadajte se kako vas neće prevariti, jer ipak važniji od glasača su oni koji broje glasove!

HOP