Na lokalnim izborima definitivno je odzvonilo SDP partizaniji, ali osumnjičeni i lopovi još su uvijek poželjni vlastodršci

0
4402

Lokalni izbori su iza nas…Hdz je potukao sve do nogu.

Diletantsko vođenje kampanje MOST-a koštalo je mostovce mnogih pozicija. U Zagrebu su mostovci napravili svoj crni brlog umjesto stožera, zatvoren od javnosti, rijetko su se javljali na telefon, na mailove su rjeđe odgovarali nego predsjednik vlade, zatamljena stakla, kao u pogrebnom zavodu.

grmoja

U kampanji nisu koristili vezu Pupovac- Plenković da pridobiju birače, već su se obrušili na vezu Todorić-Plenković i na tome pali, jer je jedan od Todorića bio vezan i na poslove u Metkoviću. Jezivo loš PR u kojem je dominirao Grmoja, koji je više pametovao nego poentirao. U principu imao je Plenkovića na pladnju već sa jabukom u ustima, ali je od prevelikog ega omrznuo MOST mnogima. Nevjerodostojni Plenković ispao je vjerodostojniji od MOST-a.

U MOST-u ipak nešto ne štima kada u Metkoviću gube izbore. Problem je kadar. Premalo stručnosti, previše galame. I oni nisu radili na povećanju stručnosti u svojim redovima, već na povećanje podobnosti.

Plenkoviću je sve oprošteno. Samo zato jer je dio Tuđmanove stranke. I bullshit Lex Agrokor i koketiranjem s dežurnim Srbinom Pupovcem, pa i s inkriminiranim Vrdoljakom. Birači još uvijek biraju Franju Tuđmana, njegove ideje, a ne novog vođu, jer Tuđman se sad okreće u grobu na koalicije s HNS-om ili onim drogerašem iz IDS-a.

SDP nije izgubio zbog Bernardića, već je konačno narodu dosta njihove partizanije. Više se ne može pobjeđivati na usklike smrt fašizmu, velikom vođi. To je najbolje osjetila Anka partizanka Taritaš čija promidžba je pomogla Bandiću. Samo teški idiot može napraviti spot za gradonačelnicu s temom iz partizanske SF serije Povratak otpisanih, a drugi spot je bio sa Pavlom Vujsićem… Anka partizanka vjerojatno se misli kandidirati za gradonačelnika Beograda i to za period od 1945-1949 godina.

Ipak tko je u ovoj priči najviše izgubio? Karamarkova tvrda struja u HDZ-u. Za dom spremni kao politička poruka nije prošla na ovim izborima u HDZ-u. Hasanbegović je izbačen iz stranke, Glasnović i Esih marginalizirani, Plenković na njih ne računa. Čak je i Bandić draži  Plenkoviću.

facebook_1496220489893

U Splitu Kerum neće vladati uz svu promidžbu desnih medija, malo se sam ukakio vrijeđanjem gay katolika Opare, a malo mu je pomogao u gubljenju glasova omraženi sdepeovac Maras, dajući njemu podršku i MOST-u pa su glasači MOST i Keruma nazvali sdepeovskim projektima, iako je SDP postao smokvin list HDZ-a, koji odrađuje prljave poslove za HDZ. Odzvonilo je Bauku, Marasu, Opačićki, Staziću, Matiću, Mrsiću, Ostojiću… i dok su oni čelnici SDP-a, SDP će biti dno dna.

Osumnjičeni, osuđeni ili lopovi poput Bandića, Čačića , Čehoka, Barišića hit su ovih izbora, poželjni su gradonačelnici ili župani…Bolje osumnjičen nego sdp partizan, iako su svi neokomunjare. Samo nek ne spominju Tita i sve im je oprošteno.

HDZ želi vladu s neokomunistima i HNS-om, a njihovi birači desnice u Zagrebu biraju neokomunistu Bandića i bježe od HNS-a…luda kuća.

HOP