Vjerodostojno: Muž kninske kraljice Rimac dobio je nezakonito stan, ali iz njega ne mora iseliti, već će ga platiti osuđena ravnateljica uprave!

0
5901

Kninska kraljica kako zovu ex gradonačelnicu Knina HDZ-ovci prepuni heroja, heroina, kraljica gubi bitku na sudu, na koje je osuđenan Ana Maria Radić, bivša ravnateljica Uprave za područja od posebne države skrbi, na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđena na godinu dana zatvora, koja će joj biti zamijenjena radom za opće dobro.

Teretilo je se da je Danijelu Rimcu, suprugu Josipe Rimac, bivše HDZ-ove gradonačelnice Knina, omogućila da stekne stan na koji nije imao pravo. Tom njezinom radnjom, prema optužnici, državni proračun oštećen je za oko 550 tisuća kuna, a to je novac koji će Anna Maria Radić morati vratiti.-piše Hina i večernji list.

Kada ovo čovjek pročita jedva može doći sebi. Protiv Rimćevih nema osuđujuća presuda, oni su fini dragi i krasni, a službenica plaća ceh što oni imaju nezakonito jedan stan. Vjerodostojno. I službenici godinu dana guljenja krumpira za pola milijuna kuna štete. A novinarima zatvor na osnovu verbalnog delikta klevete. Neovisno pravosuđe.

Građanima je dosta neovisnog pravosuđa pa su kraljicu smijenili, te više ne može vršljati po gradskoj upravi jer je izabran novi gradonačelnik. Čini se da u Kninu ima više zdravih snaga nego u državi.

HOP