Plenković obnavlja vladu s Vrdoljakom koji je skupljao potpise protiv vlade, sad zajedno spašavaju Todorića

0
3695

Danas u Saboru smo čuli kako je Plenković postao hadezeovski Bog Ra. On je uvjeren kako sve čini za narod i zato ga treba poštivati, jer je čvrsto stao uz narodskog čovjeka Marića, ministra kojeg su “izdali” mostovci. Čovjeku treba pomoći, ima obitelj i smjenom bi morao kopati po kontejneru. I to je spriječio Plenković , te otjerao mostovce da kopaju po kontejnerima. Njih je više, bolje su organizirani, više će boca pronaći umjesto jadnog, krhkog Marića.

Zamislite što bi bilo da je pala vlada? Jadni Ramljak bi morao isto kopati po kontejneru. Strašno. I što bi bilo s Agrokorom i njegovom frizurom? Propao bi, a frizura propala bez Tafta na vjetru, jer jedino Taft izdrži taj pritisak.  Agrokoru sad tako dobro ide, dužni su samo Bogu i vragu.

Sve to dokazuje da je Plenković narodski čovjek, jer ovako ili onako platiti će to narod.

Sada se domislio kako narodski zeznuti birače i spasiti Todorića. Koalicija s HNS-om je idealna, ako se netko razumije u kriminal to su oni. Od njih će i hadezeovci nešto nučiti.

Malo je čudno što je Vrdoljak skupljao potpise za opoziv vlade, a sada kolegijalno pomaže Plenkoviću. Ali njemu Plenki sve oprašta jer on nije mostovac. Oni su dirnuli u Todorića i Marića, Vrdoljak se samo zezao…

anka-je-mrak-656x365

Todorić je odahnuo. Vrdoljak je spasio Todora. Za sada. A narod će vratiti opljačkano iz Agrokora, za uzvrat imat će čast gledati kako će Vrdoljak istjerati iz stranke Mrak i Pusićku, možda ode i onaj lažni Nijemac pa stvore stranku Povratak otpisanih, u skladu s promidžbenim spotovima Anke partizanke Mrak, a svi bi mogli koalirati s strankom dugoprstića (SDP). I svi sretni i zadovoljni, posebno DJ Obersnel koji kad pobjedi pušta Bandieru rossu… Na drugoj strani kad se vladi priključi supermen Milorad propupali vlada i narod će procvjetati od sreće…

Hop