HNS-ovci napuštaju stranku, dok u HDZ-u nakon ove triper koalicije nema lomova

0
3574

Hrvatska je već godinama nestabilna jer nema desnice, osim ekstremne srpske desnice Milorada Pupovca. U emisijama Bujice uvukao se Radomir Čačić nekadasnji ekstremni ljevičar, Tomac, Linić i mnogi drugi ljevičari, pa nije čudo da se i HNS ugurao u vladu tzv. desnog centra. Bujanec kao novinar ima pravo zvat koga želi, ali vlada koja gura konzervativni svjetonazor sada gura globalistički odgoj preko HNS-a.

Za vladu su glasali srpski ekstremis M. Pupovac i branitelj Culej. Inkriminirani Saucha i manjinci. Farizeji primjećuju da su protiv vlade bili SDP i MOST, te na taj način opravdavaju triper kombinaciju HNS-HDZ, jer se “slizaše komunjare i mostovci ‘,zaboravljajući rak ranu HDZ-a, Esih i ekipu…i oni su bili protiv.

Desničari su konačno dobili priliku vratiti se na scenu, lažna HDZ desnica pokazala je lice. I maknula se gdje pripada, u tajkunsko korumpirani klub tehnomenadžera. U vladi Z. Milanovića branitelje su HNS-ovci s SDP-om lovili po crkvama, tukli,a sada ti isti branitelji šute. Branitelji u HDZ-u napravljeni su budalama ovom koalicijom i podrškom Pupovca. Ali nema šatora pred ministarstvom niti je itko napustio stranku nakon ove triper koalicije.

Čak su i HNS-ovci podijeljeni i napuštaju stranku,  dok HDZ poput komunističke stranke zbija redove u svojem licemjerju i nikome ne pada na pamet napustiti stranku, jer je bitnija vlast i novac. To sve govori koliko se gnoja namnožilo u borbi za novac.

Hop