Vrdoljak nestao iz politike kao Sanader, zbog mogućeg progona i osvete Pusićke

0
3837

HNS se rješava svojih ključnih ljudi koji su ga opterečivali godinama. Taritaš je prije koji tjedan imala velike mogućnosti, danas je na dnu, poput poplave u Gunji nestala je sa scene. Ništa dobro nije nosila u politici, a izgradnja kuća u Gunji jasno je pokazala njenu dozu nepoštenja. Nema više niti Pusićke koja je godinama gadila sve oko sebe. Nema niti lažnog Nijecma, koji se srami svog muslimanskog prezimena.

Ipak  najzanimljivijim načinom je otišao Vrdoljak, o kojem su s Nova tv snimali degutantne promotivne emisije prije koji mjesec, kako bi najavili današnju koaliciju s HDZ-om. Vrdoljak je bio u eri mostovaca zadužen za rušenje mostovaca, blaćenje, kako bi lakše prošla koalicija s HDZ-om.

U tome je uspio uz pomoć kontroliranih medija. Mostovci su se ogadili svima, a tome je uveliko pomoglo i njihovo glupiranje u saboru.

Njihova lutanja naplatio je Vrdoljak. Ali je sada pokazao koliko je zapravo jadan i lažljiv. Cijelo vrijeme je rušio MOST iz jednog bitnog razloga, javnog spominjanja imena Franje Gregorića. Ako znamo da je taj čovjek vladar iz sjene, sve je jasno. Mostovci su za svo zlo prozvali Gregorića i platili cijenu. Samo zato što nisu znali kapitalizirati tu informaciju. Previše primitivna stranka da bi uopće u tome uspjeli.

Gregurić što se tiče manipulacija podsjeća na A. Vasiljevića koji je u BiH uspio zaratiti Hrvate i Muslimane preko akcije Lukavac 93. I diplomatski pobijedio. Danas preko svog kadra u vojsci, policiji i Dnevnom avazu kontrolira Federaciju u BiH. Nešto slično u hrvatskim strankama radi Gregurić, a njegovi bijedni pijuni provode njegovu politiku.

Vrdoljak i Plenković su obavili prljavi posao, skinuli provincijalce, kako bi tata Gregurić bio siguran, a Todorić zaštićen. Narod vjeruje kako će sada biti lakše. Neće. Ovo je vrh piramide.

Vrdoljak je bio srušen preko Pusićke u naumu, ali je većina u stranci pomela oboje. Neki čelnici strake smatraju kako će pusićkina osveta ići još dalje, pa bi Vrdoljak mogao završiti i na optuženičkoj klupi. Zato je maknut sa svih funkcija, da ne šteti vladi.

U HNS-ovoj zbilji skriveni su i strani naredbodavci, Rusi i SAD-e, preko njih je napravljen raskol Pusić-Vrdoljak, jer na početku miniranja MOST-a Pusić je bila složna za tu ideju.  Na kraju je bila protiv, zapravo je računala na nove izbore, jer nije vjerovala kako će Vrdoljak preokrenuti stranačku zbilju. I time je htjela srušiti vladu. Osveta Vrdoljaku zbog toga mogla bi biti strašna.

Zato je Vrdoljak nestao bez objašnjenja iz politike, Sabora i stranke, kao i Sanader, znajući svoje grijehe iz prošlosti.

Hoće li Hrvatska otići rusko-njemačkim putem treba vidjeti…

Hop