Boban dobro prepoznao primitivizam kojim je ponižavana velika Janica

0
5051
PARK CITY, UTAH - FEBRUARY 22: Janica Kostelic #19 of Croatia smiles as she poses with the Croatian Flag after winning the gold medal in the women's giant slalom during the Salt Lake City Winter Olympic Games on February 22, 2002 at Park City Mountain Resort in Park City, Utah. (Photo by Donald Miralle/Getty Images)

Iz Sportskih novosti, za koje je pisao jedno vrijeme, otišao je na ružan način Zvonimir Boban, nakon čega se počelo pričati da je u financijskim problemima i dugovima: Svašta sam čuo o sebi. Homoseksualci su mi govorili da sam peder, kriminalci da sam lopov, a hulje da sam loš čovjek… Na sceni je sada polupismena rulja koju podržavaju polupismeni novinari.-izjavio je Boban za Hrt.

Već slijedeći dan najveća hrvatska sportašica svih vremena doživjela je sličnu sudbinu;

Najveća hrvatska sportašica je doputovala na Brač kako bi u nedjelju prisustvovala finalu teniskog turnira Croatia Bol Open, međutim nakon incidenta je napustila Brač i uputila se prema Zagrebu.

– O Jano, o Janice, puši k*rac snježna kraljice, izvikivala je Torcida Janici Kostelić. Oko pedesetak pripadnika navijačke skupine priuštilo je našoj najvećoj sportašici svih vremena prilične neugodnosti.-piše 24 sata.

Očito je nepismena rulja iz Bobanove priče ovladala državom. Možete li zamisliti ovakvo skandiranje u Njemačkoj?

U zemlji lažnih domoljuba, lažnih heroja vrijeđaju se istinski ambasadori naše države.Ime Janice Kostelić u svijetu poznatije od države, prema tome ona je za Hrvatsku napravila više nego sva diplomacija u 26 godina. Jučer je skupina primitivaca pokazala u kakvoj zbilji živimo. Politički kaos izabran u primitivnoj stvarnosti ne treba sportske ikone, on se klanja korupiranim političarima, prostituciji u estradi i novinarstvu, ismijava vrijednosti i snima svoj primitivizam. Sve je to zakuhala politika, koju vode primitivci, lopovi koji uz ministarstvo branitelja toleriraju pljačku branitelja, pljačku naroda , ponižavanja stvarnih vrijednosti kako bi sebe uzdigli.

Što reći o skupini primitivaca na Bolu, koji se nazivaju Torcidom? Žalostan je Hajduk kojeg takvi kreteni zastupaju. Ne vjerujemo da bi to htjeli čuti Tudor, Šurjak, Slišković, Niko Kranjčar koji se srame nakon ovakvih gadarija.

Ovaj potez je napad i na ustavopravni poredak, ruši se smisao države.

Obitelj Kostelić je krenula od nule, sa vrlo malo sredstava, napravila čudo, da bi danas skupina primitivnih gotovana, koja u životu ništa nije stvorila, a za državu još manje, prostačila po osobama koje su institucija. Država koja ne cijeni svoje vrijednosti postane izglodana kifla.

Možda bi vam bilo draže da je došla Ceca Ražnjatović i ostale peveljake.

HOP