Humana akcija ” DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”, koju organizira Dječji klub Dalmalino održati će u OB – PULA

0
1407

S veseljem dijelimo s Vama informaciju da će se 1. Humana akcija ” DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”, koju organizira Dječji klub Dalmalino održati u OB – PULA na Odjelu za pedijatriju 13. lipnja ( utorak ) 2017.g. s početkom u 14,00 sati.

Sudjeluju: Plesni centar Studio, Pulske mažoretkinje, Snjegulica, Udruga za poticanje kreativnosti i multikulturalnosti Birikina Pula, Plesni klub Infinity, Plesna škola Rosso Latino s plesnom skupinom Latinitas iz OŠ Monte Zaro Pula, Plesni studio Sense&Dance, Mađioničar Stefano i Plesni studio Saltatrix. Dalmalino animatori i suradnici svojom glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširio i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Varaždin, Rijeka, Zadar, Šibenik ).

Cilj je humanizacija boravka djece koja se liječe u bolnici, promicanje i provođenje vrijednosti usmjerene općem javnom dobru i potrebama zajednice.