Četnik Busić prijavio 10 osoba za namještanje izbora na području Topuskog, spominju se Linta, Pupovac i Rkman

0
7145

Milan Busić poznati četnik iz kraja Vrginmosta i Topuskog koji je kraj naše jadne vlasti ismijavao lokalnu policajku u Vrginmostu, prijetio joj svakojakim nasiljem, izrugivao preko srpskog glasila Banija rs, dočekan s najvišim počastima u Birou Krajine u Beogradu kod glavnog srpskog teroriste s Banovine Miodraga Linte, koji i vodi politiku toga smiješnog portala, odlučio je cinkati nekadašnje drugove u potkopavanju ustavnog poretka RH.

SMEĆE ČE

U vrijeme progona lokalne policajke Busić je na portalu Banija rs. proglašen srpskim Che Guevarom, kojeg je gorljivo branila i bivša novinarka Vjesnika, sada na beogradskoj adresi. Naravno naš portal kao i obično kada iznese istinu bude etiketiran, kao u ovom slučaju. Srpski Che Guevara je brzo otkriven kao lokalni nasilnik, silovatelj maloljetnice i kockar.

 Che Guevara je prijavio poslije lokalnih izbora 10 Srba koji su navodno sudjelovali u podmićivanju ljudi u svezi samih izbora, prema njegovim navodima danima u policiji tih deset osoba je radilo za Miodraga Lintu i bivšeg dožupana Rkmana, a samu logistiku na terenu je provodio Milorad Pupovac. Žalosno da lokalno stanovništvo bira između ovog kockara, silovatelja i pupovčevih provokatora, od kojih dobivaju šaku pšenice ili kukuruza pred izbore.

Stvar se ozbiljno zakotrljala, pa nekadašnji pajdaši sada su neprijatelji. Naš portal otkrio je njihov protudržavni rad, te je očito trgovinom Busić spašavajući sebe otkrio ostali gnoj oko sebe.

HOP