Koljaja: Pernar nije za zakon protiv Rba pljačke, a ‘bori’ se protiv deložacija Rba zadruga!’

0
3937

U toku je deložacija u Motovunu a sve kao posljedica nelegalnog rada rba zadruga .Očito korumpirani sudac nemilosrdno provodi ovrhu sedam dana prije donošenja zakona. A glavni lik na deložaciji je neko dovoljno licemjeran da nije dao potpis za zakon a sad kao pomaže ovršenima. Pa kak te nije sram Pero krivotvoritelju. A i ministri u vladi bi se mogli pogledat u ogledalo nije dovoljno gurnut glavu u pijesak ili u nečiju guzicu.-napisao je Nenad Koljaja na svome profilu.

O čemu se zapravo radi?  Prijedlog zakona je prošao proceduru kako nam je rekla Nada Landeka, a Živi zid je protiv zakona jer on nije nositelj zakona. Nadalje uloga zidaša je umanjena tim zakonom i potreba za novačenjem novih aktivista. Zidaši glume spasitelje, koji ne žele spas zakonom. U principu glume igrokaz s vlašću da zakon izađe što kasnije na svjetlo dana i tako kupuju vrijeme za nelegalne zadruge i sebi nove birače. Zadruge pak progone naš portal, a ne pernarovu družinu.

Izglasavanje zakona je nužno da policija prestane maltretirati građane. Zadnja deložacija u Istri, sedam dana pred izglasavanje zakona je zapravo poruka da vlast stoji uz ilegalne kreditne linije Rba zadruga. Odavno je dogovoren moratorij dok se ne izglasa zakon.

Čini se da svi žele pripisati zasluge sebi, a najmanje se razmišlja o građanima.

received_2403578746449929

Hop