Božinoviću, policajci ti krše zakon kako bi štitili bezakonje i svoju samovolju!

0
4090

U  Požegi policija pedesetak metara od  postaje skida zastavu  HOS-a sa privatne kuće bez sudskog nalog, krši ustav, radi povredu privatne imovine, ljudska prava i na kraju skida zastavu koja uopće nije zabranjena zakonom. Za tako nešto, policijska samovolja se nagrađuje suspenzijom u pravnoj državi, kod nas se policajac iživljava nad obitelji sina hrvatskog branitelja. Nadalje isti policajac skida i tradicionalnu hrvatsku zastavu s kuće jer počinje s bijelim poljem grb. Nema slova U, znači nema veze s ustašama, a policajac ponovo bez sudskog naloga ulazi u privatni posjed i krši zakon. O tome smo već pisali i time se krši ustav bez sankcija. Plenkovićev ured potvrđuje da nema osnove za uklanjanje ploče  HOS-a u Jasenovcu, pa kako onda ima osnove skidati HOS-ovu zastavu s privatnog posjeda?

hr zastava

Sabor bi trebao izglasati zakon po kojem bi prestala noćna mora RBA zadruga za sve uništene i ovršene. Do tada država dozvoljava austrijskim zadrugama da progone novinare, progone korisnike kredita, iako nisu imali dozvolu za rad u Hrvatskoj. U međuvremenu policija presreće aktiviste na deložacijama, a na ovoj zadnjoj u Istri policija je izvlačila nesretne ljude iz vozila bez ikakvog valjanog razloga da bi obranila nelegalni rad austrijskih zadruga u našoj zemlji i time deložirala korisnike kredita iz njihovih domova.

Da policija radi svoj posao, Todorić ne bi i dalje živio u svojem dvorcu, a Rba zadruge pljačkale narod preko nelegalnih kredita, u prijevodu Božinovićeva policija provodi bezakonje, štiti lopovluk i maltretira aktiviste koji to žele spriječiti. Prema tome neka ju onda plaća Božinović iz svoga džepa, jer narod takvu policiju ne treba.

Zadnji slučajevi tzv. zaštite premijera kroz progon fb “terorista” zapravo su zastrašivanje naroda. Da je božinovićeva milicija  željela zaštiti premijera od fb nasilnika, poslala bi nalog u Austriju, ovako je ovo bila čista komunistička predstava za javnost. A narodu je dosta pljačke, zaštite lopova i maltretiranja naroda. Obitelj Milanović iz Istre je kredit od 80000 eura prema njihovim riječima otplatila, platila 200 000 eura, koliko je kredita Todorić otplatio i zašto za njega Božinoviću vrijede druga pravila?

-U toku je deložacija u Motovunu, a sve kao posljedica nelegalnog rada Rba zadruga .Očito korumpirani sudac nemilosrdno provodi ovrhu sedam dana prije donošenja zakona. A glavni lik na deložaciji je neko dovoljno licemjeran da nije dao potpis za zakon  (Ivan Pernar), a sad kao pomaže ovršenima. Pa kako te nije sram Pero krivotvoritelju. A i ministri u vladi bi se mogli pogledati u ogledalo, nije dovoljno gurnut glavu u pijesak ili u nečiju guzicu.- komentirao je Nenad Koljaja, koji se zdušno bori za zakon, kojeg Živi zid ne podržava.

HOP