SMRT TITOIZMU – SLOBODA NARODU Priopćenje Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma

0
3159

SMRT TITOIZMU – SLOBODA NARODU! Zastave totalitarnog komunizma usred Zagreba – moralno-politički bankrot Plenkovićeve koalicijske vlade i sustava Hrvatske demokratske zajednice

Vijorenje zastava komunizma na Trgu maršala Tita u Zagrebu na dan tzv. antifašističke borbe od 22. lipnja 1941. – 2017. u organizaciji komunističke tzv. Antifašističke lige svjedoči o potpunom moralnom rasulu principijelne titoističke koalicijske vlade HDZ-HNS-LD-SDSS, i raspadu sustava Hrvatske demokratske zajednice u Republici Hrvatskoj. Sramotne demonstracije sile jugo-boljševika 22. lipnja 2017. u Zagrebu i šumi Brezovici sijale su mržnju prema Hrvatima i strah među hrvatske građane od povratka totalitarnog komunizma i jugoslavenske tamnice naroda! (Pogledajmo popis Sorosevih NGO-udruga i partija ekstremističke ljevice koji čine ljigavu tzv. Antifašističku ligu, i sve će biti jasno koji su joj stvarni ciljevi.)

Na fotografiji zastava totalitarnog komunizma n aTrgu maršala Tita u Zagrebu, 22. 6. 2017., kojeg je osudilo Vijeće Europe 1996. i 2006., i Europski parlament 2009.

Ovo nije prvi puta da se pod vlašću Tuđmanove stranke HDZ vijore zastave komunizma u Hrvatskoj, ali ovaj puta je poruka jugoslavenskih ekstremista bila sasvim jasna: Nastavit ćemo klati Hrvate kao kod Jazovke i Hude jame 1945. i obnoviti Titovu Jugslaviju!

Sjetimo se da se 2006. god. u prepunoj Pulskoj areni sa simpatizerima titoizma vijorila velika zastava Saveza komunista Jugoslavije, SKJ, pod kojom je izvršena agresija JNA i srpske soldateske na Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu 1991./1992. (Vidi tadašnje izvješće Jutarnjeg lista.) Tada je pred Titovom bistom u starorimskoj areni u gradu Puli govorio Vladimir Šeks, visoki Saborski i dužnosnik Hrvatske demokratske zajednice HDZ. Sjetimo se da su Franjo Tuđman i ostatci jugoslavenske komunističke tajne policije instalirali svoj HDZ-sustav i 1990. proglasili tzv. Dan antifašističke borbe, krivotvorivši time povijest, i unijevši u hrvatski javni i politički život svoju shizofreniju koja glasi da su Titovi partizani od 1941. do 1945. bili „antifašisiti“, a od 1945. do 1989.. „komunisti“, te od 1990. do danas da su opet „antifašisti“. HDZ to je duh Dr. Jekylla i Mr Hydea u jednom.

To je ta komunistička „pravda“ koja vlada u Republici Hrvatskoj, da se hrvatske dragovoljce i branitelje Domovinskog rata iz Hrvatskih obrambenih snaga HOS, i hrvatske domoljube i rodoljube, proganja zbog njihovog znakovlja pod kojim su se borili protiv velikosrpskog fašističkog agresora i JNA uz poklič „Za dom spremni“, koje se protuzakonito zabranjuje, kao i vijorenje stijega slobode Hrvatskih obrambenih snaga, a istovremeno potiče vijorenje crvenih zastava totalitarnog komunizma sa srpom i čekićem – znakovljem Oktobarske revolucije Lenjinovih boljševika. Čak se i hrvatski povijesni stijeg i grb s prvim bijelim poljem, star preko 500 godina, difamira i zabranjuje ali zastave totalitarnog komunizma nisu za Plenkovićevu licemjernu vladu izraz „mržnje“. Lažni antifašisti stvaraju razdor u hrvatskom društvu i predstavljaju kost u grlu hrvatske slobode i demokracije. HDZ zaboravlja, da su i Vijeće Europe 1996. i 2006., i Europski parlament 2. travnja 2009. godine rezolucijama izričito osudili totalitarni komunizam i komunističke zločine, koje je osudio i Hrvatski sabor, a koji se ne mogu relativizirati time da se komunizam nazove antifašizmom, jer je to ismijavanje povijesne istine i ruganje zdravoj pameti. Jugoslavenski antifašizam je bio totalitarni komunizam, i to HDZ mora konačno shvatiti, ili se samoraspustiti i nestati u bespućima povijesne zbiljnosti! Dosta je bilo vladavine ostatka ostataka jugoslavenske udbaške tajne policije i njenih licemjernih kadrova, narcisa, psihopata, kleptomana i piromana, herostrata hrvatske politike, dosta je bilo, STOP! Smrt titoizmu – sloboda narodu!

Ispravno je dr. Zlatko Hasanbegović nad Jazovkom i pobijenim hrvatskim žrtvama komunizma koje su Titovi partizani iz Jugoslavenske armije zaklali i ubili metkom u potiljak nad tom jamom zahtijevao ukidanje državnog praznika tzv. Dan antifašističke borbe, jer to nije bila antifašistička borba nego komunistička borba. Komunistički partizani nisu bili ništa bolji od ustaša, naprotiv, borili su se za revoluciju i diktaturu komunističke partije u obnovljenoj tamnici naroda Jugoslaviji. Partizani su bili su gori od ustaša tisuću puta jer su, ne samo kako je dr. Andrija Hebrang ispravno rekao, komunisti počinili više zločina od nacista, nego i zato što su lagali da se bore za demokraciju, slobodu i ravnopravnost protiv fašizma, a u stvarnosti su ubijali, zapravo klali nedužne ljude, bacali ih u jame, pljačkali ljudima njihovu imovinu, palili čitava sela koja su pretvarali u plamene buktinje, etnički čistili Hrvate, i širili svoju kulturu laži i mržnje.

Ispravno Hasanbegović na komemoraciji hrvatskim žrtvama komunizma nad jamom Jazovka zahtijeva 22. lipnja 2017. ukidanje naziva Trg maršala Tita u Zagrebu jer je ‘Tito’ bio masovni ubojica i ratni zločinac, te komunistički diktator. Međutim, zar je tako teško izreći istinu do kraja, da se Hasanbegovićeva inicijativa samo oslanja na politički program i zahtjev Dobroslava Parage i Ante Paradžika iz 1990. o lustraciji bivših komunista, i da je predsjednik Hrvatske stranke prava 1861. g. D. Paraga, u pismenom obliku bio 2000. godine uputio Predstavku Zagrebačkoj skupštini i vladi Republike Hrvatske o ukidanju naziva Trga maršala Tita u Zagrebu, (uz tiskovnu konferenciju na Trgu maršala Tita koju je prenio HTV), dok je 1990. odlučno bio protiv toga da se totalitarni komunizam maršala Tita preimenuje u „antifašizam“, jer je to bio trik za obmanu hrvatske javnosti i model nastavka vladavine komunista pod imenom „antifašista“ u demokraciji, čime je volja naroda nakon pada Berlinskog zida bila izigrana. Zar je tako, tako teško izreći istinu do kraja? „Samo u istini nalazi se pravda, mir i život.“ (Friedrich von Schiller)

Hrvatski centar za istraživanje zločina komunizma, Goran Jurišić, Zagreb, 23. lipanj 2017.

HOP