EARTH TOP 10 DODJELJUJE NAGRADU ZA PANORAMSKU OKRETNU KAMERU – MON PERIN – BALE,ISTRA

0
1553

I ove godine LiveCamCroatia osvaja nagradu dobivenu putem EarthCama – najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu.

U jakoj konkurenciji 10 najboljih kamera na svijetu uvrštena je okretna kamera iz kampa Mon Perin kod Bala u Istri.

http://www.livecamcroatia.com/najljepse-plaze-hrvatske/mon-perin-camping-okretna-kamera-panoramski-pogled-na-uvalu-uzivo/

https://www.earthcam.com/topten_archive.php

EarthCam odabire web kamere po strogim kriterijima kao što su: kvaliteta slike, jedinstvenost sadržaja i ukupna tehnička dostignuća u web tehnologiji.

Tirkizno čisto more i atraktivne plaže kampa ova kamera prikazuje u stalnom laganom kretanju. Pobjedi su pridonjeli izvrsni kadrovi i prirodne ljepote kampa kao i korištenje napredne tehnologije te vrhunski live streaming.

Konkurencija je bila zaista jaka. Kamere iz Sjedinjenih Američkih Država s prikazom nekoliko plaža te atraktivne kamere iz San Francisca, Costa Rice, Grčke i Amsterdama, koje su također među 10 najboljih za mjesec lipanj.

Ovo nije prvi takav uspjeh za LiveCamCroatia koja od 2013. pa do danas ima već 8 web kamera koje su ušle u Earth Cam Top 10. Od web kamera u Rijeci, Zadru, Novom Vinodolskom, Baškoj Vodi pa sve do srca kontinentalnog turizma u Daruvaru.

Iznimno smo ponosni na priznanje EarthCama-a, ali i na činjenicu da je svaka slika odaslana u svijet iz Hrvatske nova razglednica i neprocjenjiva reklama hrvatskom turizmu.

Hop