Spock otvorio PRIJAVE ZA drugu generaciju startupa

0
1085

Spock otvorio PRIJAVE ZA drugu generaciju startupa
IG
Iva Gospodnetićlipanj 21 u 12:06
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE ZA TRENUTNU OBJAVU

Spock otvorio PRIJAVE ZA drugu generaciju startupa

Studenti Sveučilišta u Zagrebu i ONI Koji Su završili studij unazad DVIJE GODINE imaju priliku sudjelovati u programu Koji omogućava podršku, vodstvo, stjecanje Znanja ja Razvoj vještina potrebnih da Ideje pretvore u RJEŠENJA I pokrenu tvrtke.

Studentski pokretanje inkubator Spock Koji Je pokrenuo Fakultet elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu, pomaže mladim poduzetnicima da OD svojih projekata stvore i razviju vodeće startupe.

Spock odabranim timovima nudi desetomjesečni Program osmišljen da podrži i ubrza Razvoj Poslovne Ideje i njenu realizaciju u PROIZVOD ILI uslugu spremnu ZA tržište. Timovima CE na raspolaganju Biti mentori s FER-a i Vanjski mentori, besplatni radni prostor i specijalizirana oprema (Između ostalog i 3D printer, sustav IZA izradu tiskanih pločica ILI klima komora) TE radionice ja Predavanja vezana UZ Poslovanje, marketing, dizajn, oblikovanje, Upravljanje timovima i kampanjama ZA grupno financiranje. SVE Aktivnosti tijekom trajanja PROGRAMA raspoređene Su Tako da studentima ostave dovoljno vremena da ispunjavaju obaveze na fakultetu sam Tako da IH aktivno potiče da Rade na svojim projektima.

Zainteresirani timovi Koji imaju barem jednog studenta FER-a na preddiplomskom ILI diplomskom studiju, A Ostali Članovi Su Studenti Sveučilišta u Zagrebu ILI Su završili studij unazad DVIJE GODINE mogu se prijaviti u Spocka.

PRIJAVE možete slati učiniti 30. lipnja , NAKON Cega CE SE objaviti timovi Koji Su prošli Prvi krug selekcije. Drugi krug u kojem se CE timove poslati na prezentaciju i intervju , predviđen Je ZA Početak srpnja UZ objavu primljenih timova sredinom mjeseca.