Dragovoljac ima 114 kuna invalidnine za geler u glavi, pa sad zarađuje kruh u Austriji!

0
18194

Fotografija je snimljena 10.8.1991, u sredini je branitelj o kojemu je riječ u tekstu Ivan Škudi. Fotografiju je snimio Gordan Lederer, to je jedna od njegovih zadnjih snimki prije ubojstva.

-Imam 114 kuna invalidnine, mirovinu nemam, iako po zakonu o HRVI imam pravo na nju. Imam 1943 dana borbenog sektora i VSS.

Radio sam u sustavu 20 god od pozornika do višeg inspektora, završio uz rad, na faksu nisam prepisao diplomski. U ovoj državi nema posla za mene pa radim u Austriji. Kažu u MUP-u – javite se na natječaj, a niti jedan nisu objavili godinama.

STVORILI SMO VAM DRŽAVU NA VLASTITOJ KRVI, ODBACILI STE NAS KAO ŠUGAVE PSE I ZABORAVILI BRZO…OD DRŽAVE IMAM SAMO 114 KUNA INVALIDNINE – JEL TO PRIČA ZA SLUGANSKA PERA KOJA SILOM ŽELE NAMETNUTI NEKAKVU PRIČU O PRIVILEGIRANIM POVLAŠTENIM MIROVINAMA? DA NE RADIM, BIO BI PO NJIMA GLADAN KRUHA… nisam bio ni premlad ni anemičan…

DRAGOVOLJAC ima geler u glavi koji se zabio u kost, budući da mu nije nagrdio lice, ne priznaju mu ranjavanje – rekao nam je Ivan Škudi.

Što je radilo ministarstvo svih ovih godina, država? Djeca Šeksa, Milića, Plenkovića u diplomaciju, a dragovoljac s gelerom u glavi u pečalbu po koricu kruha. Sramotno.

HOP