‘Crvena simfonija’ dokazuje zavjeru uništenja Hitlerove Njemačke, koju danas čeka slična sudbina

0
4119

PROSLAVA SEDAMDESETE GODIŠNJICE ”CRVENE SIMFOLIJE” U KONTEKSTU ROĐENJA GLUMICE SARAHE ŠVEGAR

26.01.1988. Godine prošlo je točno 50 godine od ispitivanja Kristijana G. Rakovskog, jednog od osnivača komunizma u SSSR-u, koji je kasnije bio sovjetski veleposlanik u Parizu, postao je žrtva Staljinovih čistki i montiranih procesa 1938.

On je jedan od najpoznatijih ličnosti u europskom socijalističkom pokretu i jedan od vođa Sovjetske Federacije, osnivač Komunističke internacionale, predsjednik Ukrajinskog sovjeta narodnih komesara i predstavnik sovjetske diplomacije u Engleskoj i Francuskoj.
Sarah Švegar je živjela život koji je bio posljedica onoga što je gospodin Kristijan Rakovski isložio 1938. godine. Ispitivanje je bilo u noći od 25. do 26. siječnja 1938. između ponoći i 6 sati ujutro? Važno je reći da je moskovsko vrijeme tri sata ispred zapadnoeuropskog vremena. Kako su objavili svi dnevni listovi po svoj Zapadnoj Europi i The New York Times od 26. siječnja, 1938., neobična, jarka svjetlost obasjavala je nebo po cijeloj Europi između 18:30 i 21:30. To je po moskovskom vremenu između 21:30 i 00:30. sati 26.01. Ozbiljno ispitivanje Kristijana Rakovskog počelo je otprilike u 00:30 po ponoći 26.01.
Kada je jarka svjetlost zasjala nebom, sestra Lucija, vidjelica iz Fatime, u svom samostanu u Portugalu, obznanila je da je to znak dan od Boga, koji je Gospa Fatimska prorekla još 13. srpnja 1917. da će uskoro izbiti veliki rat.- napisao je ovom zanimljivom slučaju Marijan Vejvoda. O ovom slučaju postoji i drugo svjedočanstvo.

Henry Makow Ph.D.
Novembar 9, 2003.

Rothschildi dirigiraju ”Crvenom Simfonijom”

Iako zvuči nevjerojatno i bizarno, čovječanstvo je, stvarno, žrtva dijabolične urote.

Rat, recesija i genocid u prošlom stoljeću nisu bili slučajni ili neizbježni već rezultat malicioznog plana.

Šokantni dokaz je ispitivanje osnivača Komunističke internacionale, Kristijana G. Rakovskog (65), od strane Staljinove policije (NKVD) kojemu je prijetio odstrel zbog pokušaja svrgavanja Staljina.

Transkript ispitivanja od 50 stranica, nazvan ”Crvena simfonija”, nikada nije trebao biti obznanjen. To potvrđuje da su Rothschild-Illuminati planirali koristiti Komunizam kako bi ustanovili svjetsku diktaturu super bogatih.

Ovo je možda najeksplozivniji politički dokument u modernoj historiji. On otkriva zašto su Iluminati stvorili Hitlera i zatim ga uništili i zašto je Staljin sklopio pakt s Hitlerom 1939.

Kristijan Rakovski je bio komunistički veteran insider. Rođen kao Chaim Rakeover 1873., studirao je medicinu i fiziku u Francuskoj prije nego što je postao revolucionar. Bio je vođe terorističke grupe koja je napadala vladine činovnike.

Lenjin ga je 1919., postavio na položaj vlade Sovjetske Ukrajine. Uspješno je držao ovu pokrajinu na strani Boljševika za vrijeme Građanskog rata. Staljin ga je imenovao Ruskim ambasadorom u Parizu 1925.

Rakovski je pripadao moćnoj Trockističkoj frakciji koja je dobivala naredbe od Rothschildovih. Mnogi iz te grupe su bili streljani u Staljinovoj čistki Komunističke partije 1937.

O tome događaju razgovarali smo s istraživačem komunističkih zločina, profesorom G. Jurišićem.

-Plan uništenja Njemačke  pokrenut je igrom Amerikanaca i Rusa za interese vladara u sjeni. Prije drugog svjetskog rata. Kako bi se ostvario plan najbogatijih ljudi svijeta trebalo je oslabiti problematičnu Njemačku. Kako nije uspjelo korištenje Hitlera u svoje svrhe, dvije moćne zemlje su odlučile uništiti Hitlera,što je dokument “crvena simfonija” kao dokaz  tog plana. Staljin je imao zadatak približiti se Hitleru, kako bi lakše ušao u obračun.

Prva varijanta plana je bila pretvaranje Europe u rusku crvenu oazu. To je odmah i obraćun sa vodećom religijom Europe. Staljin je u vrijeme drugog svjetskog rata imao 8 puta više tenkova nego Hitler. Jedino je Hitler njemu mogao parirati iznenađenjem, što je u ratu nakon povjesnog odmaka i učinio.

Plan se nije razvijao kako treba i SSSR nije uspio pokoriti Hitlera, pa se umješao veliki brat, tako je i nastala današnja podjela političkih sfera.

Da je uspio Staljin samostalno, EU bi danas bila isprana komunizmom, za interese vladara u sjeni.-rekao je Jurišić.

Mi bismo dodali kako su silna ubojstva u Staljinovoj vojsci, posebice generala održala Staljina na vlasti, ali su oslabila strategiju ratnih uspjeha.

Današnji njemački narod čini se da pati od iste povjesne bolesti.

Trump i Putin odlučili su se poigrati Nijemcima preko izbjegličke krize i političkog trovanja Merkelice.

Trump prikazuje Nijemce kao loš narod, nakon njihove sve veće ekspanzije, dok Putin energetskim potencijalima i kontrolom Iranske i Kineske politike pritišće Nijemce za svoju politiku podjele Europe.

Današnji Nijemci nikada nisu bili osamljeniji, baš kao i 1939. godine. Kriza oko Njemačke mogla bi pokrenuti veliku krizu u svijetu kao nekada…

 

Hop